Hotellnatt och Pajazzo & Gianni Schicchi på en och samma gång!

Passion, kärlek, hat och svartsjuka. De starka och intensiva känslorna i höstens italienska opera klassiker leder till oanade och ödesdigra konsekvenser. Med premiär den 9 september 2021 ges de två berömda operorna som en helaftonsupplevelse på Wermland Operas Stora scen.

Kvällen inleds med den tragiska operan Pajazzo, av Ruggiero Leoncavallo, där ett kärleksdrama leder till ond bråd död. Efter paus upplever vi den komiska operan Gianni Schicci av Giacomo Puccini. I den får vi följa de giriga släktingarnas kamp för att komma åt arvet efter den ännu knappt döde familjefadern.

Avsluta sedan kväll med en skön hotellvistelse hos oss på Good Morning Karlstad City och dagen efter ett besök på konsthallen Sandgrund Lars Lerin.

PRIS

FR. 830 KR/NATT OCH PERSON I ETT DELAT DUBBELRUM

Följande ingår i priset:

  • En natt på Good Morning Karlstad City inkl frukost
  • Operabiljett till Pajazzo & Gianni Schicchi
  • Entré till konsthallen Sandgrund Lars Lerin

BOKA

Du bokar genom att ringa Wermland Opera på telefon nummer 054-210390

Erbjudandet kan bokas för övernattning i samband med operans speldatum 9 september – 9 oktober 2021.

Regler och villkor:

Erbjudandet gäller bara på Good Morning Karlstad City, i mån av tillgänglighet och med risk för slutförsäljning. Bokas minst ett dygn innan ankomstdatum genom att du ringer Wermland Opera (telefonnummer ovan). Övernattning kan bokas i samband med operas speldatum, 9 sept – 9 okt 2021,. Priset ovan är ett från-pris, samt per person som delar ett Standard Dubbelrum. Betalas vid bokningstillfället.