!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Möt våren med “Måndag hela veckan”

Kombinera en härlig hotellvistelse i centrala Karlstad med musikalen “Måndag hela veckan” på Wermland Operas Stora scen. Även entré till konsthall Sandgrund Lars Lerin ingår.

Under slutet av februari och fram till mitten maj 2020 spelar “Måndag hela veckan” på Wermland Operas Stora scen. När du bor på Good Morning Karlstad City har du allt inom bekvämt gångavstånd, med bara 500 meter till Wermland Opera och med konsthallen Sandgrund Lars Lerin bara ett stenkast bort.

Paketet innehåller följande:

  • En natt på Good Morning Karlstad City.
  • Frukostbuffé.
  • Musikalbiljett till “Måndag hela veckan”, inkl. programblad.
  • Entré till konsthallen Sandgrund Lars Lerin.

PRIS: Från 1 075 kr per natt och person med del i dubbelrum.

Bokning

Du bokar vårt hotell- och kulturpaket, med besök på operan och en hotellnatt, genom att ringa Wermland Opera på telefonnummer 054-21 03 90

Erbjudandet kan bokas för övernattning i samband med musikalens speldatum under februari t.o.m. maj 2020. Se speldatum på www.wermlandopera.com

Mer om måndag hela veckan

Hur skulle du använda din tid om du var tvungen att uppleva samma dag om och om igen?

Som första teater efter London och New York presenterar vi musikalen “Måndag hela veckan” som bygger på filmkomediklassikern Groundhog Day där bland andra Bill Murray och Andie McDowell medverkar. Phil Connors är en erfaren och självgod TV-väderpresentatör från storstaden. Han är frustrerad över att behöva sända från den årliga Groundhog Day-ceremonin i den lilla landsortsstaden Punxsutaweny. Enligt honom själv är det långt under hans värdighet.

För mer info, besök Wermland Operas hemsida på www.wermlandopera.com

Regler och villkor
Erbjudandet gäller bara på Good Morning Karlstad City, i mån av tillgänglighet och med risk för slutförsäljning. Bokas minst ett dygn innan ankomstdatum genom att du ringer Wermland Opera (telefonnummer ovan). Övernattning kan bokas från slutet av februari till mitten av maj i samband med spelkvällarna. Priset ovan är ett från-pris, samt per person som delar ett Standard Double Room. Betalas vid bokningstillfället och kan ej om- eller avbokas.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.