Upplev en ”Så mycket bättre jul” med oss!

Är du på jakt efter ett genuint och vällagat julbord med stämningsfull underhållning? Precis det hittar du hos oss på Calmar Stadshotell som i samarbete med Paraply Produktion för andra året i rad bjuder in till en musikalisk och gastronomisk högtid i våra anrika och centralt belägna lokaler. Du får helt enkelt en  ”Så mycket bättre jul” med oss.

För att boka bord kan ni antingen ringa 0480-496 900 eller skicka ett mejl till calmarstadshotell@profilhotels.se

Julbordet har premiär den 29 november och dukas därefter upp varje fredag och lördag fram till den 14 december. Fredagar och lördagar erbjuder vi en sittning kl. 19.00.

Vårt julbord med underhållning kostar 695 kr/person. Plats i vår ”bakficka” med delvis skymd sikt 595 kr/person. Julbord med hotellövernattning 1290 kr/person.

För underhållningen står vår egen trio bestående av kapellmästare Oskar Appelqvist på piano, Lovisa Birgersson på sång och gitarristen Christian Dannevaern Fridh. Det utlovas stämningsfull musik med influenser från soul-, jazz- och bluesgenren och så självklart en mängd julfavoriter.

“Så mycket bättre jul” med hotellövernattning inkluderar:

  •  Vällagat, traditionellt julbord.
  • “Så mycket bättre jul”- underhållning.
  • En natts övernattning i delat dubbelrum.
  • Generös frukostbuffé.
  • Sen utcheckning kl. 15.00. 

Varmt välkomna!


Regler och villkor

Hotellerbjudandet  gäller  i mån av plats på Calmar Stadshotell, med ankomstdag 29, 30 november och 6, 7, 13 och 14 december 2019. Ovan pris avser en övernattning och är per person som delar ett dubbelrum.  I mån av plats kan extra natt läggas till vid bokning. Bokas via telefon eller mejl. För sällskap som är fler än 10 personer och vid bokning av extra natt kontakta vår  bokning på 0480- 49 69 00 alternativt calmarstadshotell@profilhotels.se


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.