Boka erbjudande

Bo på Hotel Riddargatan och njut av svensk traditionell julmiddag på Skansen

Boka vårt julbordspaket med en mysig hotellvistelse på centrala Hotel Riddargatan kombinerat med julmiddag på Skansens anrika restaurang Solliden.

Välkommen till Hotel Riddargatan – en lugn oas mitt i storstadspulsen runt populära Stureplan i Stockholm! I kvarteren runt hotellet hittar du Stockholms bästa shoppinggator, restauranger och andra nöjen. 

I vårt Julbords-paket har vi kombinerat en hotellvistelse hos oss med en härlig julmiddag på anrika restaurang Solliden på Skansen, som välkomnar dig till ett traditionellt julbord skapat av de fantastiska bröderna Kappen. Det bjuds på en mängd olika sillar, kalla och varma rätter likväl som ett brett, vegetariskt utbud och såklart; ett härligt gottebord fyllt av sötsaker. 

Följande ingår i erbjudandet:

  • Klassiskt Julbord på Solliden
  • Entré till Skansen (Skansens julmarknad hålls lördagar & söndagar)
  • En god natts sömn på Hotel Riddargatan i våra moderna Superior dubbelrum
  • Ramlösa, kaffe och te på rummet (Lavazza Espressomaskiner).
  • Generös frukostbuffé eller för den som önskar: Roomservice med frukost på rummet.

Pris för julbordspaketet

Priset varierar beroende på vald dag, med reservation för att det kan vara fullbokat.

  • Vardagar före kl 19:30, från  1 060 kr per person som delar ett Superior Double room.
  • Helger samt sittning efter 19:30, från 1 195 kr per person som delar ett Superior Double room.

Så här bokar du!

Bokas enkelt på vår hemsida! Alternativt genom att du ringer oss på Hotel Riddargatan direkt, på 08-555 730 00 eller hotelriddargatan@profilhotels.se. Vänligen uppge bokningskod “Julbord på Skansen” vid bokningstillfället om du ringer eller mejlar.

Vänligen observera att bokningen inte är genomförd eller giltig först den har blivit bekräftad av Hotel Riddargatan. Skulle det vara fullbokat på Restaurang Solliden återkommer Hotel Riddargatan till dig och erbjuder dig hjälp att avboka din reservation.

Regler och villkor:
Erbjudandet är tillgängligt på Hotel Riddargatan och Central Hotel, i mån av tillgång. Kan bokas alla dagar mellan 25 november och 22 december 2019, med reservation för slutförsäljning då antalet paket är begränsat. Julbordssittningen är två timmar lång. Priserna ovan avser en hotellnatt för två personer i ett Superior Double Room, Betalning sker vid bokningstillfället och avbokning är möjlig senast tio (10) dagar innan ankomstdatum. Önskar du förlänga din vistelse med ytterligare en natt, så ordnar vi det i mån av tillgänglighet.


 

Boka erbjudande

  • Stockholm
  • Hotel Riddargatan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.