Boka erbjudande

Shoppingpaket med
sprudlande show och julbord

Gör din julshopping till en fröjdefull upplevelse och kombinera den med vårt vällagade julbord och sprudlande show – signerad Angelica Alm och Anna Berggrensson.

Efter shoppingturen väntar vårt fröjdefulla julbord som står uppdukat torsdagar, fredagar och lördagar från kl 18.00, med start 29 november till den 14 december.  Det blir fart och fläkt, vackert och juligt. Allt i en fantastisk blandning. Tillsammans bjuder Angelica och Anna på allt från finstämda julfavoriter till roliga och fartfyllda shownummer.

Dagen efter njuter ni vår generösa frukostbuffé i lugn och ro. För er som önskar ta sovmorgon eller shoppa lite mer innan hemresan erbjuder vi sen utcheckning vid kl 15.00.

Julshoppingspaket med julbord och sprudlande show,
från 1 250 kr per person för del i dubbelrum. 

Erbjudandet inkluderar:

  • Vällagat, traditionellt julbord.
  • Sprudlande julshow med Angelica Alm och Anna Berggrensson
  • En natts övernattning i delat dubbelrum.
  • Generös frukostbuffé.
  • Sen utcheckning kl 15.00

VARMT VÄLKOMNA!


Regler och villkor

Erbjudandet gäller  i mån av plats på Calmar Stadshotell, med ankomstdag 29, 30 november och 1, 6, 7, 8, 13 och 14 december 2018. Ovan pris avser en övernattning och är per person som delar ett dubbelrum.  I mån av plats kan extra natt läggas till vid bokning. Kan bokas via hemsidan, telefon eller mejl. För sällskap som är fler än 10 personer och vid bokning av extra natt kontakta vår  bokning på 0480- 49 69 00.

Boka erbjudande

  • Kalmar
  • Calmar Stadshotell

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.