Kallbadsvecka i Helsingborg
– start 29 januari

Mellan den 29 januari till den 3 februari 2020 anordnas kallbadsveckan för andra gången i Helsingborg. Good Morning+ Helsingborg har tagit fram ett härligt hälsosamt erbjudande där du kan bo, basta och bada!

Under veckan 29 januari till och med 3 februari kan du kallbada, ta del av olika behandlingar, gå på föreläsningar och lära dig mer om kallbadets hälsofrämjande effekter. Det kommer även finnas möjlighet att testa bastuchill, bastuyoga och midnattsbad.

Bokar du Good Morning+ Helsingborgs kallbadspaket startar du dagen, utvilad efter en härlig natts sömn i en av våra sköna hotellsängar, med vår generösa, ljuvliga frukostbuffé. Sedan är det bara en kort, frisk promenad till kallbadhuset Kallis och dagens äventyr!

Priser

Kallbadspaketet från 700 :- för en person i ett enkelrum.
Kallbadspaketet från 950:- för två personer i delat dubbelrum.
Kontakta hotellet för ytterligare priser samt för att boka.

Vill du veta mer om Kallbadsveckan, gå till www.kallbadsveckan.se

Hjärtligt välkomna till oss!

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av plats på hotell Good Morning+ Helsingborg, för övernattning mellan den 29 januari och 3 februari 2020. Bokas minst ett dygn innan ankomstdatum via mejl eller telefon och betalas vid ankomst till hotellet. Bokningen inte är genomförd först du fått en mejlbekräftelse från hotellet. Priserna ovan är ett från-pris och varierar beroende på rumstyp och datum, avser en person i ett enkelrum eller två personer i ett dubbelrum. Frukost och entré en valfri dag under veckan för en eller två personer till kallbadhuset Kallis ingår. Bokningen kan ändras, avbokas fram till och med kl. 18.00 på ankomstdatum.


 


Boka

Du bokar genom att mejla eller ringa oss på hotellet direkt: Helsingborg@gmorninghotels.se   eller +46 42-495 21 00. För att ta del av erbjudandet uppger du erbjudandekoden Kallbadspaket vid bokningstillfället. Observera att bokningen inte är genomförd först du fått en mejlbekräftelse från hotellet.

Ring »

Mejla »


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.