Körskolepaket med boende på Good Morning Hotels Mölndal

Drömmer du om att äntligen ta ditt körkort för mc? Då är vårt samarbete med Körskolan.com det perfekta valet för dig! Körskolan.com tar din körkortsutbildning till en ny nivå genom att erbjuda en intensivutbildning som kombinerar effektivitet och bekvämlighet. Med vårt specialdesignade intensivpaket ger vi dig möjlighet att bli en självsäker, såväl som säker förare på bara några dagar!

Vad ingår:

Intensivutbildning MC: Våra erfarna och kunniga instruktörer kommer att under fem dagar att guida dig genom alla aspekter av mc-körning, från grundläggande till avancerade manöv-rar. Vi fokuserar på att maximera dina färdigheter på kortast möjliga tid. Kursen innehåller tre dagar teknikövningar såsom lågfartsbana och högfartsbana, allt på egen avskild bana i direkt anslutning till hotellet. En av dagarna genomför du dina obligatoriska Risk1A & Risk2A-utbild-ning och under sista dagen genomför du nödvändiga trafikövningar. Sedan kan du boka teori-prov och körprov bekvämt på hemmafronten.

Boende: Checka in på Good Morning Mölndal söndag kväll och njut av en avkopplande vis-telse i fem nätter. Du behöver inte oroa dig för något – vi tar hand om allt så att du kan foku-sera helt på din körning.
Frukost, lunch och middag: Starta dagen med en näringsrik frukostbuffé och avsluta med mat från vår Good Food meny.

Boka
Mail info@kskolan.com eller telefon 031-19 99 99
Web: www.körskolan.com

Pris: 24.495 SEK

För mer information och fullständiga villkor angående mc-Intensivutbildningen:
Ring eller maila oss på Körskolan.com

Telefon Good Morning 0911-21 11 11
Mail: info@kskolan.com
Telefon Körskolan.com 031-19 99 99
Web: www.körskolan.com

Boka nu och ta ett stort steg mot frihet på vägarna!

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.