Konsertpaket med Nisse Hellberg och boende på Calmar Stadshotell

En kul weekend med musik och hotellvistelse – konsert med Nisse Hellberg och boende på Calmar Stadshotell den 31 mars 2017. 

Efter incheckning har ni god tid på er att ta en titt på Kalmar stad eller bara njuta i vår trevliga lobbybar. Till kvällen beger ni er till Sandra för konsert av Nisse Hellberg.  Nisse Hellberg är högaktuell med sitt åttonde album ”Vägen västerut”.  Nisse kommer bjuda publiken på ett både gamla låtar samt låtar från den nya plattan. Även en och annan Wilmer X-favorit lär dyka upp!

En oförglömlig kväll utlovas till toner utav  en av våra mest uppskattade och kända svenska musiker. Ni  bor bekvämt i våra trevliga dubbelrum med möjlighet till sen utcheckning – för i lugn och ro kunna njuta vår generösa frukostbuffé,  som serveras till kl 12.00.

Konsertpaket med del i dubbelrum: 700 kr/person 

Erbjudandet inkluderar:

  • Del i ett dubbelrum  på Calmar Stadshotell.
  • Entré till Sandra och konsert med Nisse Hellberg.
  • Sen utcheckning (kl 15.00)
  • Generös frukostbuffé på Calmar Stadshotell.

Vill ni  stanna en natt extra eller boka för större sällskap och grupper?  Kontakta oss gärna för mer information på tel: 0480-49 69 00 eller mail: calmarstadshotell@profilhotels.se

VARMT VÄLKOMNA!

Regler och villkor
Erbjudandet gäller på Calmar Stadshotell, gäller i mån av plats med ankomstdatum den 31 mars. Paketet kan bokas tills vidare. Ovan pris avser en övernattning och är per person som delar ett dubbelrum. Enkelrumstillägg på 250 kr tillkommer. Kan bokas via hemsidan, telefon eller mail. Bokning av evenemangspaket  är bindande och betalning sker i samband med bokningstillfället.  Entrébiljetter erhålls i samband med ankomst till hotellet. 

 

Boka erbjudande

  • Kalmar
  • Calmar Stadshotell