Krogshowpaket i samarbete med våra grannar Harrys Jönköping

Den hyllade, tokiga, rörande, och lite galna krogshowen är tillbaka igen. Nya överraskningar väntar med strålande artister, en kavalkad av hits, show, glitter, glamour, en stor portion humor och god mat. En fantastisk kväll utlovas! 

Krogpaketet är ett samarbete mellan oss på Hotel Savoy och våra grannar Harrys i Jönköping, och inkluderar logi, en 3-rätters middag, inträde till Harrys Krogshow och en drink på Harrys Jönköping. Utöver det har du även tillgång till hotellets relaxavdelning och är välkommen till vår härliga frukostbuffé morgonen därpå!

Boka

Detta paket är bokningsbart mellan den 10 oktober 2018 och 25 januari 2019 och bokas i samband med datum för krogshowen.* Bokas senast en vecka innan önskad ankomstdag. Bokning via mail eller telefon direkt till hotellet: 036-17 32 90 eller hotelsavoy@profilhotels.se

Datum för Krogshowen 2019 är följande:

  • Januari: 11, 12, 25, 26.
  • Februari: 1, 2.

Priser för detta paket:

  • Enkelrum: 1 540 kr per person.
  • Del i dubbelrum: 1 395 kr per person.
  • Del i ett Superior dubbelrum: 1 495 kr per person.

* Observera att det är en åldersgräns på 18 år. ID-handling ska kunna visas upp vid förfrågan.


Regler och villkor:
Detta erbjudande gäller enbart på Hotel Savoy i Jönköping, med reservation för fullbokade datum vad gäller logi och show. Bokas minst en vecka innan ankomstdag, till och med 2019-01-26, ankomstdagar samma datum som showdatumen (se ovan). Priset för detta erbjudandepaket är per person och varierar beroende på vald rumstyp. Följande inkluderas i priserna: en övernattning på Hotel Savoy, tillgång till hotellets relaxavdelning, samt krogshow, en trerättersmiddag och en drink på Harrys. Dryck till middagen tillkommer, samt övriga tillägg som läggs till bokningen. Bokas via telefon eller mejl till hotellet. Åldersgräns 18 år, ID-handling ska kunna visas upp vid förfrågan. Betalning sker vid ankomst till hotellet. Paketet kan avbokas kostnadsfritt senast två (2) dygn innan ankomstdagen. Vid utebliven ankomst debiteras hela kostnaden för logi, show samt middag.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.