Boka Calmar Stadshotells styrelserum

Vill du boka ett möte med extra avskildhet? Just nu har vi ett extra fint pris när du bokar ditt möte i vårt trevliga och toppmorderna styrelserum på Calmar Stadshotell.

I vårt trivsamma styrelserum sitter ni avskilt med tillgång till modern teknik i form av touch-skärm för visning av bilder, presentation eller enkel skrivfunktion. För er som önskar ett extra effektivt möte serverar vi självklart fika i lokalen. Med egen lounge kan ni ostört pausa mötet och avslappnat umgås under fikapauserna, för att kunna njuta av rummets avskildhet. Ni har även nära till vår lobby om ni önskar pausa mötet med en god fika i biblioteket. Lokalen har sittplatser för upp till 10 deltagare i styrelsesittning.

Vi skräddarsyr självklart er lösning efter era önskemål! Varför inte avsluta mötet med charkuterier och mousserande vin? Eller kanske en vinprovning?

Heldagsmöte i styrelserummet;

  • Förmiddagsfika med kaffe och te
  • Lunch med mineralvatten kaffe och te
  • Eftermiddagsfika med kaffe och te
  • Styrelserummet med tillgång till egen lounge och modern utrustning

Pris/person: 445 kr *

För bokning, frågor och skräddarsydda lösningar, kontakta gärna vår bokning på 0480 – 49 69 02 eller moten.kalmar@profilhotels.se

*Priset är exkl. moms om 25%.


Regler och villkor:
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet. Paketet kan bokas tills vidare. Ovan pris avser en heldagskonferens i vårt styrelserum och är per person som deltar hela mötet. Kan bokas via telefon eller mail.

Skicka förfrågan