Ska du springa något lopp i Stockholm under 2019? 

På Good Morning+ Hägersten får du det perfekta utgångsläget för att ta dig vidare i Stockholm. 

Ladda upp och varva ner hos oss med vårt förmånliga löparpaket, stretcha ut ömma muskler på Actic gym och varva ner i bastun efteråt. Eller varför inte unna dig en “After run” i vår hotellbar innan du hugger in på sportbuffén i vår restaurang.

Pris löparpaket: 635 kr per person* 

Följande ingår i löparpaketet på Good Morning + Hägersten

  • Övernattning i dubbelrum lördag till söndag under 2019 när det anordnas offentligt löparlopp i Stockholm
  • Riklig frukostbuffé 
  • Sportbuffé lördag kväll 
  • Fri träning på Actic gym samt tillhörande bastu
  • Fri parkering i mån av plats 
  • Tidig incheckning i mån av plats

Boka

Säkra ditt löparpaket genom att boka på 08-556 323 30 eller hagersten@gmorninghotels.se. Vänligen uppge bokningskod “LÖPARPAKET”  vid bokningstillfället.

Erbjudandet är endast tillgängligt med ankomstdag de lördagar då ett offentligt löparlopp pågår i Stockholm. Om du vill ha mer information om när löpartävlingarna äger rum i Stockholm under 2019, finns info på sidan viewstockholm.com/sv/lopartavlingar-stockholm

* Enkelrumstillägg på 100 kronor tillkommer. Och om du reser med hunden så tillkommer ett hundtillägg med 150 kronor per natt.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller på Good Morning+ Hägersten i Stockholm, i mån av tillgänglighet. Bokas via telefon eller mejl med ankomstdag de lördagar då ett offentligt löparlopp pågår i Stockholm under år 2019 (då sportbuffén serveras). Priset ovan är för en natt och per person som delar ett Standard Double Room, inkluderar frukost, sportbuffé lördag kväll, fri entré till Actic gym och, i mån av plats, även gratis parkering och tidig incheckning. Fler nätter kan läggas till vistelsen, i mån av plats och till ordinarie pris. Enkelrumstillägg på 100 kr tillkommer, samt 150 kr extra per natt om du reser med hund. Betalning sker vid ankomst, ändringar och avbokning kan göras fram till kl. 18.00 kvällen innan ankomstdatum – efter det debiteras du en hotellövernattning.

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.