Paketerbjudande med hotellövernattning och middagsshow på Wallmans

Hotel Riddargatan ligger runt hörnet till populära Stureplan i centrala Stockholm. I kvarteren runt hotellet hittar du Stockholms bästa shoppinggator, restauranger och andra nöjen. Kombinera din vistelse hos oss med en oförglömlig kväll på Wallmans Stockholm! 

Vi vill ge dig en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat, dryck och en högklassig show i en unik miljö, som bara kan upplevas på Wallmans. Gör som hundratusentals tidigare gäster och besök anrika Wallmans Stockholm. Låt dig svepas in i deras värld av show- och smakupplevelser. Wallmans är inte bara show. Här är maten och drycken minst lika viktiga som våra fantastiska shower.

Våren på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt. Nya showen levererar den bästa underhållningen som passar alla, där du träffar massor av stjärnor från Michael Jackson till Adele.

Välkommen till festen!

Paketet inkluderar följande:

 • Showbiljett i Goldkategori med middag på Wallmans (dryck tillkommer)
 • Efterfest efter showen i TG3 Lounge & Bar!
 • En god natts sömn i våra moderna Superior dubbelrum eller i en av våra vackra Sviter inredda med Carpe Diem-sängar.
 • Morgonrock och tofflor ingår i vårt Wallmanspaket i Svit.
 • Gratis WiFi.
 • Ramlösa, kaffe och te på rummet (Espresso Machines i sviterna).
 • Generös frukostbuffé.

Pris för Wallmanspaketet, vinter, vår och sommar t.o.m. 17 juni 2017:

 • Onsdag – torsdag, från 1 590 kr per person som delar ett Superior Double Room.
 • Onsdag – torsdag, från 1 890 kr per person som delar en svit.
 • Fredag – lördag, från 1 690 kr per person som delar ett Superior Double room.
 • Fredag – lördag, från 1 990 kr per person som delar en svit.

Så här bokar du

Detta erbjudande, som inkluderar hotellövernattning på Hotel Riddargatan och middagsshow på Wallmans Stockholm, bokas på 08-555 730 00 eller hotelriddargatan@profilhotels.se. Vänligen uppge bokningskod ”Wallmans” vid bokningstillfället.

Vänligen observera att bokningen inte är genomförd eller giltig först den har blivit bekräftad av Hotel Riddargatan. 

Information om kvällen på Wallmans:

Wallmans dörrar öppnas kl. 18.00. Showen startar cirka 20 minuter senare, runt kl. 18.20 och slutar runt kl. 22.45.  Efter showen är du välkommen till nattklubben TG3 Lounge & Bar, som har öppet till 1.00. Den rekommenderade åldern för denna show är från 13 år, dock måste alla under 18 lämna Wallmans direkt efter showens slut – när nattklubben startar. 

För mer information om showen eller menyn, vänligen besök Wallmans hemsida på wallmans.se/stockholm/upplevelsen/meny

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller för bokning av en natt för två personer i ett Superior Double Room eller en svit, onsdag – lördag mellan den 13 januari och 17 juni 2017. Gäller i mån av tillgänglighet och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Det finns ett begränsat antal paket. Önskar du förlänga din vistelse med ytterligare en natt, så ordnar vi det i mån av tillgänglighet, från 800 kronor per person och natt.