gm_nykoping_meetings_750x300

Boka ert nästa möte på Good Morning+ Nyköping

Måndagsmys eller fredagsfart? Måndagar och fredagar är de bästa dagarna på hela veckan!

Förlägg ditt nästa möte hos oss på en måndag eller fredag så erbjuder vi hela 50 % rabatt på lokalhyran. I våra ljusa och fina möteslokaler kan ni som företag mötas, engageras, ventilera och utvecklas tillsammans.

Det blir allt vanligare att hålla konferenser utanför kontoret. Alla kontor har inte platsen eller utrustningen och en del möten kan dessutom kräva lite enskildhet – oavsett anledning så är det alltid lika inspirerande med ett miljöombyte.

Vad behöver ni? Ett klassiskt dagpaket med två fikapauser och lunch inkluderat? Ett litet frukostmöte med övernattning? Vi skräddarsyr ett paket som passar just er, och nu erbjuder vi dessutom 50% rabatt på kostnaden för möteslokalen om ni uppger bokningskod ”Bästa Dagen”. Erbjudandet kan bokas till den 31 december 2019.

Boka

Du bokar genom att mejla oss på meeting.nykoping@gmorninghotels.se, eller ringa 0155-28 90 00. Du kan också skicka en mötesförfrågan via formuläret till höger.

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet för möten till den 2019-12-31. Bokas minst ett dygn innan mötesdagen, genom att mötesförfrågan mejlas direkt till hotellet på mejladressen meeting.nykoping@gmorninghotels.se eller via telefon till 0155-289000. Observera att en bokning endast är genomförd efter att du har mottagit en bekräftelse från Good Morning+ Nyköping. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och gäller endast nya bokningar. Ange bokningskod ”Bästa Dagen”.


 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.