GM_Halmstad_Meetingsx3_750x300_

Håll nästa möte på Good Morning Halmstad

För endast 372 kr per mötesdeltagare får du tillgång till en möteslokal (från mindre möten, till större sällskap på upp till 100 mötesdeltagare).

Det blir allt vanligare att hålla möten utanför kontoret. Alla kontor har inte platsen eller utrustningen eller så är det bara trevligt och inspirerande med lite miljöombyte! Om du väljer att hålla mötet på Good Morning Halmstad så tar vi hand om det praktiska, såsom bra lokal anpassad efter just ditt möte, fika och lunch.

Följande ingår i mötespaketet:

  • Förmiddagskaffe med smörgås.
  • Dagens husmanslunch och måltidsdryck (inkl. varmrätt, sallad, smör & bröd, bordsvatten och te/kaffe).
  • Eftermiddagskaffe med fikabröd.
  • Möteslokal.

Detta mötespaket är giltigt på Good Morning Halmstad till och med den 31 maj 2018. Bokas minst ett dygn innan mötet ska hållas. Du gör enkelt en mötesförfrågan via formuläret till höger eller genom att du mejlar oss på meeting.halmstad@gmorninghotels.se

Vi skräddarsyr alla möten efter dina behov. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill lägga till saker till det här erbjudandet (såsom middag, övernattning, aktiviteter etc).

Regler och villkor: Erbjudandet gäller för möten med minst 8 deltagare i mån av tillgänglighet mellan 2018-01-02 och 2018-04-31. Priset ovan är exkl. moms och avser en person/mötesdeltagare per dag (max åtta timmar mellan kl. 8.00 och 17.00). För varje mötesdeltagare ingår följande: förmiddagskaffe med smörgås, lunch (inkl. en varmrätt, sallad, bröd, bordsvatten och te/kaffe), eftermiddagskaffe med fikabröd samt delad möteslokal (som anpassas efter antalet mötesdeltagare). Bokas minst ett dygn innan mötesdagen, genom att du gör en mötesförfrågan vi formuläret på den här sidan eller mejlar hotellet direkt på meeting.halmstad@gmorninghotels.se. Observera att en bokning endast är genomförd efter att du har mottagit en bekräftelse från Good Morning Halmstad.

Skicka förfrågan