Boka höstens möten på Good Morning Halmstad!

GM_Halmstad_Meetingsx3_750x300_

För endast 372 kr per mötesdeltagare får du tillgång till en möteslokal (från mindre möten, till större sällskap på upp till 100 mötesdeltagare).

Det blir allt vanligare att hålla möten utanför kontoret. Alla kontor har inte platsen eller utrustningen eller så är det bara trevligt och inspirerande med lite miljöombyte! Om du väljer att hålla mötet på Good Morning Halmstad så tar vi hand om det praktiska, såsom bra lokal anpassad efter just ditt möte, fika och lunch.

Följande ingår i mötespaketet:

  • Förmiddagskaffe med smörgås.
  • Dagens husmanslunch och måltidsdryck (inkl. varmrätt, sallad, smör & bröd, bordsvatten och te/kaffe).
  • Eftermiddagskaffe med fikabröd.
  • Möteslokal.

Detta mötespaket är giltigt till och med den 31 oktober 2017. Du bokar minst ett dygn innan mötet ska hållas genom att mejla oss på meeting.halmstad@gmorninghotels.se

Vi skräddarsyr alla möten efter dina behov. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill lägga till saker till detta erbjudande (som middag, övernattning, aktiviteter etc).

Regler och villkor: Erbjudandet gäller för möten med minst 8 deltagare i mån av tillgänglighet mellan 2017-08-15 och 2017-10-31. Priset ovan är exkl. moms och avser en person/mötesdeltagare per dag (max åtta timmar mellan kl. 8.00 och 17.00). För varje mötesdeltagare ingår följande: förmiddagskaffe med smörgås, lunch (inkl. en varmrätt, sallad, bröd, bordsvatten och te/kaffe), eftermiddagskaffe med fikabröd samt delad möteslokal (som anpassas efter antalet mötesdeltagare). Bokas minst ett dygn innan mötesdagen, genom att mötesförfrågan mejlas direkt till hotellet på mejladressen meeting.halmstad@gmorninghotels.se. Observera att en bokning endast är genomförd efter att du har mottagit en bekräftelse från Good Morning Halmstad

Skicka förfrågan