Boka ert möte på Good Morning Halmstad

Boka ditt möte för endast 388 kr per mötesdeltagare

Det blir allt vanligare att hålla möten utanför kontoret. Alla kontor har inte platsen eller utrustningen eller så är det bara trevligt och inspirerande med lite miljöombyte! Om du väljer att hålla mötet på Good Morning Halmstad så tar vi hand om det praktiska, såsom bra lokal anpassad efter just ditt möte, fika och lunch.

Följande ingår i mötespaketet:

  • Förmiddagskaffe med smörgås.
  • Dagens husmanslunch och måltidsdryck (inkl. varmrätt, sallad, smör & bröd, bordsvatten och te/kaffe).
  • Eftermiddagskaffe med fikabröd.
  • Möteslokal.

Detta mötespaket kan bokas mellan 15 augusti till 31 oktober 2019. Du gör enkelt en mötesförfrågan via formuläret till höger eller genom att du mejlar oss på meeting.halmstad@gmorninghotels.se

Vi skräddarsyr alla möten efter dina behov. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill lägga till saker till det här erbjudandet (såsom middag, övernattning, aktiviteter etc).


Regler och villkor: Erbjudandet gäller för möten med minst 8 deltagare och max 30 deltagare i mån av tillgänglighet mellan 2019-08-15 och 2019-12-15. Priset ovan är exkl. moms och avser en person/mötesdeltagare per dag (max åtta timmar mellan kl. 8.00 och 17.00). För varje mötesdeltagare ingår följande: förmiddagskaffe med smörgås, lunch (inkl. en varmrätt, sallad, bröd, bordsvatten och te/kaffe), eftermiddagskaffe med fikabröd samt delad möteslokal (som anpassas efter antalet mötesdeltagare). Bokas genom att du gör en mötesförfrågan vi formuläret på den här sidan eller mejlar hotellet direkt på meeting.halmstad@gmorninghotels.se. Observera att en bokning endast är genomförd efter att du har mottagit en bekräftelse från Good Morning Halmstad.

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.