Fira nyårsafton i Köpenhamn

Vad sägs om att fira nyårsafton i centrala Köpenhamn? Med vårt erbjudande bor du på ett av stadens mest anrika, klassiska hotell och firar med en underbar nyårsmiddag i hela sju rätter med vin och Champagne på vår restaurang Plaza Grill.

Vi rekommenderar varmt att du även besöker vår magnifika bar Library Bar, som ligger i direkt anslutning till hotellet, för drinkar både före och efter middagen. Boka ditt boende hos oss på Copenhagen Plaza och vi kan garantera ett av Köpenhams bästa lägen – endast några meter från 12-slagets stora fyrverkerier på Rådmanstorget.

För endast 2 100 DKK per person ingår följande:

  • En natt per person i ett delat dubbelrum på Copenhagen Plaza
  • En sjurättersmiddag på Plaza Grill
  • Vinpaket till middagen
  • Frukostbuffé

Boka

Erbjudandet kan bokas innan den 22 december 2017, för en natt med ankomstdatum den sista december 2017. Nästa morgon startar du årets första dag med vår härliga frukostbuffé.

Du är välkommen att lägga till upp till 15 extra dagar till din bokning, som debiteras till ordinarie rumspris.

 

Regler och villkor
Detta erbjudande gäller endast på hotel Copenhagen Plaza i Köpenhamn i mån av tillgänglighet. Kan bokas innan den 22 december 2017, från en natt med ankomstdatum den 31 december 2017. Extra nätter kan läggas till mot ordinarie rumspris. Priset ovan är per person som delar ett Standard Double Room. Bokas på vår hemsida Ligula.se eller via telefon/mejl och betalas i samband med reservationen. Genomförd bokning kan inte ändras eller avbokas.

Boka erbjudande

  • Köpenhamn
  • Copenhagen Plaza