!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Nyårspaket på Calmar Stadshotell

Varmt välkommen att fira in det nya året tillsammans med oss! Vårt populära nyårspaket går att boka med eller utan övernattning. Under er vistelse umgås ni i våra anrika och rofyllda stadshotellsmiljö och till kvällen serveras ni vår festliga nyårsmeny för en stämningsfull avslutning på året. 

Efter incheckning välkomnas ni med eftermiddagsfika som står uppdukat mellan kl 14.00-16.00. Till kvällen välkomnas ni till bords med ett glas mousserande vin, följt av en fyrarätterssupé i vår stämningsfulla Restaurang Statt Verandan.  Här ser ni kvällens meny. Middagens tid överenskommes vid bokningstillfället, du väljer att äta mellan kl 18.00-20.00. I nyårspaketet erbjuder vi sen utcheckning till kl. 15.00. Vår uppskattade frukostbuffé står framdukad till er mellan kl. 07.00-11.00, som en perfekt start på nya året!

Som alltid månar vi om en trygg och säker inramning  för att ni ska få en så fin upplevelse som möjligt och fullt ut kunna njuta av mat och dryck  i vår anrika stadshotellsmiljö.

Detta ingår: 

  • En natt i vald rumskategori
  • Välkomstfika
  • Ett glas mousserande vin alt. alkoholfritt som fördrink
  • Fyrarätterssupé
  • Frukostbuffé
  • Sen utcheckning kl 15.00

Standard enkelrum 1395 SEK per rum
Superior enkelrum 1495 SEK per rum

Standard dubbelrum 1295 SEK per person
Superior dubbelrum 1395 SEK per person

Bokning och priser Vårt nyårserbjudande gäller i mån av tillgänglighet och endast på ProfilHotels i Kalmar,  Calmar Stadshotell. Bokas senast den 23 december 2020 via telefon 0480-49 69 00 eller mejl calmarstadshotell@profilhotels.se *

* Observera att bokningen inte är genomförd först du fått en bekräftelse via mejl från hotellet. Risk för slutförsäljning finns.

Regler och villkor Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet och enbart på Calmar Stadshotell. Bokas senast den 23 december 2020, för övernattning 31 december 2020 till 1 januari 2021.  Rummen är i mån av plats, möjligt att boka till extra natt. Betalning sker vid ankomst och erbjudandet kan om- eller avbokas senast kl. 18.00 den 30 december 2020.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.