Nyårspaket på Calmar Stadshotell

Vi upprepar tidigare års succé och välkomnar åter till ett glittrande och glimrande nyårsfirande hos oss.

Varmt välkommen att fira in 2019 tillsammans med oss. Njut en härlig 4-rätters supé som serveras i vår stämningsfulla och nyårsfina Restaurang Statt Verandan. Vårt populära nyårspaket går att boka med eller utan övernattning.

Om du väljer att inkludera övernattning i nyårspaketet, så väntar vår festliga fikabuffé vid incheckning tillsammans med ditt rum. Checkar du in kl. 15.00 har du gott om tid att koppla av och sedan svida om inför kvällens festligheter. Till kvällen välkomnas du och ditt sällskap till bords med ett glas mousserande vin, följt av en härlig 4-rätters supé i mysiga Restaurang Statt Verandan. I övernattningspaketet ingår även sen utcheckning, så du kan inleda det nya året med en skön sovmorgon och sedan vår frukostbuffé.

1 295 kr per person –
Nyårspaket med övernattning inkluderar:

  • En natt i delat dubbelrum
  • Eftermiddagsfika
  • Ett glas mousserande vin
  • 4-rätters supé
  • Frukostbuffé
  • Sen utcheckning kl 14.00 (istället för 12.00)

775 kr per person
Nyårspaket utan övernattning inkluderar:

  • Ett glas mousserande vin
  • 4-rätters supé

Bokning och priser

Vårt nyårserbjudande gäller i mån av tillgänglighet och endast på ProfilHotels i Kalmar,  Calmar Stadshotell. Bokas senast den 26 december 2018, via telefon 0480-49 69 00 eller mejl calmarstadshotell@profilhotels.se *

* Observera att bokningen inte är genomförd först du fått en bekräftelse via mejl från hotellet. Risk för slutförsäljning finns.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet och enbart på Calmar Stadshotell. Bokas senast den 26 december 2018 för övernattning 31 december 2018 till 1 januari 2019. Priserna ovan är per person och inkluderar ett glas mousserande vin och en 4-rätters supé , i paketet med övernattning gäller prisexemplet ett delat dubbelrum.  Enkelrumstillägg tillkommer. Det är i mån av plats möjligt att boka till extra natt. Betalning sker vid ankomst och erbjudandet kan om- eller avbokas senast kl. 18.00 den 30 december 2018.

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.