Bo på nyöppnade ProfilHotels Halmstad Plaza med 25% rabatt 

Kom och upplev sommarstaden Halmstad och nyöppnade ProfilHotels Halmstad Plaza med 25% rabatt. Vårt nytillskott i Ligula-familjen, med 14 våningar, 242 rum, Restaurang Angelini samt med en skybar där takterassen ger utsikt och vy över staden och havet kommer vårt ProfilHotels i Halmstad bli ett nytt och tydligt landmärke. 

ProfilHotels Halmstad Plaza är beläget mitt i den centrala delen av Halmstad. Här bor du nära havet, centralstationen, shopping och nöjen. Med en förankring i lokala aktörer och leverantörer har vi satt en lokal prägel på hotellet, byggt med högkvalitativa material och med en utsmyckning som fyller detta fyrstjärniga hotell med färg och liv. Hotellets Blue Skybar erbjuder en havsutsikt utöver det vanliga. En plats och miljö att trivas i med en bedårande utsikt. ProfilHotels Halmstad Plaza ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska få en härlig vistelse med extra guldkant. Sov tryggt och gott i mjuka hotellsängar från svenska Carpe Diem och ta en varm och skön dusch i våra rain shower-duschar. Vi erbjuder dig fri avbokning fram till kl 18.00 på ankomstdagen utan extra kostnad. 

Ange rabattkoden SOMMARPLAZA och få 25% rabatt för 1 natt i dubbelrum.

BOKA
 

VAD INGÅR I ERBJUDANDET?

  • 1 övernattning i dubbelrum
  • Gratis avbokning fram till kl. 18.00 på ankomstdagen
  • Stor frukostbuffé
  • 10 SEK av bokningen skänker vi oavkortat till Ligula Foundation – för en bättre framtid för både djur och människor

NÄR GÄLLER ERBJUDANDET?

Erbjudandet kan bokas till och med den 31 augusti 2021 på ProfilHotels Halmstad Plaza. Ankomstdagar 4 juli till 31 augusti. Gäller ett begränsat antal rum. Bokningsbar senast 2 dagar före ankomst. Ange rabattkoden SOMMARPLAZA vid bokning. 

RESER DU MED STORA FAMILJEN?

Boka ett extrarum till tonåringarna för endast 500 kronor per rum och natt, inklusive frukost. Kontakta aktuellt hotell direkt för bokning av ett extra tonårsrum.

REGLER OCH VILLKOR
Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Gäller ett begränsat antal rum.