Bo på ProfilHotels Nacka med 25% rabatt 

Kom och upplev Stockholms skärgård och nyöppnade ProfilHotels Nacka med 25% rabatt. Vårt nytillskott i Ligula-familjen, med 9 våningar, 164 rum, Restaurang Angelini och med Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar. Med andra ord ger det dig det bästa utgångsläget för både cityhäng och naturupplevelser. 

Vårt nya hotell är helt enkelt perfekt både för dig som vill koppla av och för dig som tycker om att vara aktiv. Med vår generösa frukost får du en bra start på dagen oavsett om den bestått av shopping eller friluftsliv. Du kan också inleda eller avrunda kvällen hos oss med en trevlig drink i vår sköna bar. Sov tryggt och gott i mjuka hotellsängar från svenska Carpe Diem och ta en svalkande dusch i våra rain shower-duschar. Vi erbjuder dig fri avbokning fram till kl 18.00 på ankomstdagen utan extra kostnad. 

Ange rabattkoden SOMMARNACKA och få 25% rabatt för 1 natt i dubbelrum.

BOKA
 

VAD INGÅR I ERBJUDANDET?

  • 1 övernattning i dubbelrum
  • Gratis avbokning fram till kl. 18.00 på ankomstdagen
  • Stor frukostbuffé
  • 10 SEK av bokningen skänker vi oavkortat till Ligula Foundation – för en bättre framtid för både djur och människor

NÄR GÄLLER ERBJUDANDET?

Erbjudandet kan bokas till och med den 31 augusti 2021 på ProfilHotels Nacka. Ankomstdagar 15 juli till 31 augusti. Gäller ett begränsat antal rum. Bokningsbar senast 2 dagar före ankomst. Ange rabattkoden SOMMARPNACKA vid bokning. 

RESER DU MED STORA FAMILJEN?

Boka ett extrarum till tonåringarna för endast 500 kronor per rum och natt, inklusive frukost. Kontakta aktuellt hotell direkt för bokning av ett extra tonårsrum.

REGLER OCH VILLKOR
Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Gäller ett begränsat antal rum.