Boka erbjudande

Öppningserbjudande på Good Morning+ Sundsvall

Öppningserbjudande med 15 % rabatt på hotellnätterna på vårt fartygshotell Good Morning+ Sundsvall

Good Morning+ Sundsvall har precis hittat sitt nya hem i Inre hamnen, vid Stenstan i centrala Sundsvall. Den 1 mars fäller vi ner landgången och välkomnar våra första gäster.

Vill du också testa att bo hos oss? 

Vi erbjuder ett unikt boende i de gamla båthytterna – som är renoverade till moderna hotellrum med alla moderniteter som behövs för ett bekvämt boende. Till och med den 30 april får du dessutom 15 % rabatt på boendet.

Bo dig mätt

Vår härliga frukostbuffé dukas upp i restaurangen varje morgon. Med vårt matkoncept Good Food, kan du även mätta magen på kvällen med förrätt, varmrätt och efterrätt tillsammans med gott att dricka till maten.

Och du – bokar du via vår hemsida Ligula.se, så ingår frukosten!

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Good Morning+ Sundsvall i mån av tillgänglighet. Bokas senast tre (3) dygn innan ankomstdatumet, dock senast 2018-04-27, för vistelse under perioden 2018-03-01 till och med 2018-04-30. Rabatten dras på Fully flexible rate. Avser alla rumstyper. Barn under 12 år sover kostnadsfritt i rummets existerande sängar. Betalas vid bokningstillfället och kan inte om- eller avbokas.

Boka erbjudande

  • Sundsvall
  • Good Morning+ Sundsvall