!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Boka erbjudande

Bo på nyöppnade ProfilHotels Nacka för 790 SEK/dubbelrum

Kom och upplev nya ProfilHotels Nacka för endast 790 SEK/dubbelrum. Vårt nytillskott i Ligula-familjen, med Nacka naturreservat och Stockholms skärgård som närmsta grannar, ger vi dig det bästa utgångsläget för både äventyr och avkoppling!

Välkommen till ett nyrenoverat hotell med en restaurang där vi serverar det bästa från det italienska och amerikanska köket. Här möts storstad med skärgård. Du bor nära shopping och fantastisk natur.  Hotellet ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska få en trevlig vistelse med extra guldkant.

PRIS

790 SEK/dubbelrum

VAD INGÅR I ERBJUDANDET?

  • 1 övernattning i Standard dubbelrum
  • Gratis avbokning fram till kl. 18.00 på ankomstdagen
  • Generös frukost
  • 10 SEK av bokningen skänker vi oavkortat till Ligula Foundation – för en bättre framtid för både djur och människor

Under sommaren öppnar vår vår relaxavdelning med pool samt vårt nya moderna gym – fram till dess bjuder vi dig på Angelinis härliga pizza-slices när du checkar in. 

NÄR GÄLLER RABATTEN?

Erbjudandet kan bokas till och med den 31 maj 2021 på ProfilHotels Nacka. Ankomstdagar måndag till söndag från 15 april till 31 maj. Gäller ett begränsat antal rum. 

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. 

Boka erbjudande

  • Stockholm
  • ProfilHotels Nacka