Gratis övernattning i juniorsvit med frukost

Boka er bröllopsfest, jubileumsfest eller annat event hos oss på anrika Calmar Stadshotell så bjuder vi på en natts övernattning i vår juniorsvit inklusive frukost.

Erbjudandet gäller vid bokning av minst 15 rum på hotellet i samband med er evenemangsbokning, inkluderat en trerättersmiddag med dryck för sällskap över 30 personer.

Calmar Stadshotell är ett modernt hotell med historisk charm. Vi bjuder på en anrik atmosfär – perfekt för bröllop och fest. Med våra 132 hotellrum, en storslagen festvåning med plats för upp till 200 gäster och ett uppskattat kök har ni allt under ett och samma tak. Allt ni behöver göra är att ha så trevligt som möjligt så ordnar vi med allt det praktiska!

Boka

Erbjudandet kan bokas för kompletta fester och bröllopsevenemang och inkluderar logi, trerättersmiddag med dryck samt lokal. Kan bokas under 2022.  

Gör enkelt din förfrågan i formuläret till höger, alternativt kontakta oss direkt på 0480-49 69 00 eller meeting.calmar@profilhotels.se. Uppge erbjudandekod “bröllop och fest 2022” vid bokningstillfället.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgång , en natt, på Calmar Stadshotell och kan bokas i samband med bröllop och fester som hålls på hotellet under 2022. Erbjudandet gäller endast vid komplett fest- eller bröllopsbokning, som inkluderar trerättersmiddag med dryck, logi och lokal för minst 30 personer och 15 hotellrum. Samtlig logi måste nyttjas i samband med att evenemanget äger rum. Erbjudandekod: bröllop och fest 2022, uppges vid bokningstillfället. Observera att bokningen inte är genomförd förrän du har fått en skriftlig bekräftelse från oss på Calmar Stadshotell.


 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.