Boka erbjudande

 

Ta med dig din käraste på en härlig weekend till Good Morning Halmstad.

Vi erbjuder ett perfekt utgångsläge för en trevlig helg. Hotellet är beläget i Halmstads största shoppinggalleria Hallarna vid E6 södra infart till centrum. Här finns shopping, nöjen, avkoppling och aktiviteter som passar de flesta. Halmstad har något att erbjuda året runt. Vi hjälper gärna till med förslag och du hittar alltid aktuell information på www.destinationhalmstad.se

Njut av en trevlig kväll tillsammans och börja morgonen med en mysig frukostbuffé. Ni sover gott i hotellets dubbelrum efter en trevlig middag för två. Fruktfat med två piccoloflaskor vin, en 2-rätters middag och gratis parkering ingår.

Weekendpaketet kostar 795:- per person

Priset inkluderar:

  • En natt i ett delat dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Fruktfat inkl. två piccoloflaskor vin
  • 2-rätters middag exkl. dryck
  • Gratis parkering

Boka

Bokas via hemsidan för ankomst fredag eller lördag. Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet, avser ett delat dubbelrum och kan bokas till och med den 15 juni 2019. 

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller under perioden 2018-10-19– 2019-06-15 i mån av plats med ankomstdag fredagar eller lördagar.  Priset ovan är per person i delat dubbelrum och inkluderar en övernattning, fruktfat inkl. två piccoloflaskor vin, tvårättersmiddag (exkl. dryck) och gratis parkering. Kan bokas via hemsidan, telefon eller mail. Avbokning måste ske senast kl 18.00 dagen före ankomst ,annars debiteras kostnad för en natt. 

Boka erbjudande

  • Halmstad
  • Good Morning Halmstad

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.