Fira påsk med två nätter på Ronnums Herrgård

Upplev påsken hos oss med god mat, äggjakt och två nätters god sömn.

Högtider, såsom påsken, är det perfekta tillfället att verkligen ta sig tid och rå om varandra. Så varför inte ta tillfället i akt och rå om varandra i Ronnums vackra herrgårdsmiljö? God mat, äggjakt och två nätters god sömn är några av de saker som står på agendan.

Redan på långfredagen startar helgens festligheter med en härlig tvårätters supé i Ronnums egna restaurang. På påskafton fortsätter påskfirandet med vår populära äggjakt (fins priser utlovas som kan användas på herrgården vid ett senare skede), för att sedan avslutas med en äkta, traditionell påskbuffé.

Påskens 2-nätterspaket kostar från 1 995 kr/person.

Följande ingår:

  • Tvårätters supé på långfredagen (dryck ej inkluderat)
  • Äggjakt med fina upplevelsevinster
  • Ronnums påskbuffé – Påskafton (dryck ej inkluderat)
  • Två nätter i delat Standard Double Room
  • Herrgårdsfrukost två mornar
  • Entré till vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi
  • Lån av badrock och tofflor
  • Kostnadsfri parkering direkt utanför herrgården.
  • Gym med ny, modern utrustning

Boka

Bokas innan den 18 april för två hotellnätter, från den 19 april till den 21 april 2019. Boka genom att ringa 0521-26 00 00 eller mejla info@ronnum.se

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård, i mån av tillgång. Bokas innan den 18 april 2019 för vistelse 19 – 21 april 2019. Ovan prisexempel avser rumstypen Standard Double Room och inkluderar övernattning för två (2) nätter i delat boende, tvårättersmiddag, påskbuffé, gym, parkering, fri entré till relaxytor samt herrgårdsfrukost. Enkelrumstillägg tillkommer med 300 kr/natt. Eventuell dryck tillkommer. Minimum två nätter och maximum två nätter. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Bokas via telefon eller mejl. Bokningen är ej bekräftad innan hotellet återkopplat bokningen. Betalning sker vid ankomst och ändringar eller avbokning kan göras fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst, efter det debiteras du hela kostnaden för paketet.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.