Fira påskafton på Ronnums Herrgård

Tillbringa påskafton hos oss och fira med äggjakt, relax med bastu och utomhus-Jacuzzi, vår härliga påskbuffé och övernattning på herrgården. 

Hos oss kan ni rå om varandra, koppla av och njuta av den annalkande våren i härliga omgivningar och med god mat. På självaste påskafton anordnar vi vår populära äggjakt, där ni har chans att vinna fina priser som kan användas på herrgården i ett senare skede. Dagen avslutas sedan med en äkta påskbuffé med många goda smaker, noggrant komponerad av herrgårdens egna kock på de bästa råvaror.

Pauserna däremellan kan du fylla med promenader i de gröna omgivningarna, med en bok i någon av våra vackra salonger eller med ett besök till vår relax med bastu och utomhusjacuzzi. Vi har även brädspel och biljard för den som önskar utmana sällskapet i spel.

Påskaftonspaket från 1 195 kr/person

Följande är inkluderat:

  • Äggjakt med chans till upplevelsevinster.
  • Påskbuffé på Påskafton (dryck ingår ej).
  • En natt i delat Standard Double Room.
  • Herrgårdsfrukost.
  • Entré till vår wellnessavdelning med relax, bastu och utomhusjacuzzi.
  • Lån av badrock och tofflor.
  • Kostnadsfri parkering direkt utanför herrgården.
  • Gym med ny utrustning. 

Boka

Bokas via telefon eller mejl på 0521-26 00 00 eller info@ronnum.se. Boka innan den 19 april för vistelse mellan den 20 – 21 april 2019. 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård, samt i mån av tillgång. Bokas innan den 19 april 2019 för vistelse mellan 20–21 april 2019. Ovan prisexempel är per person och avser en (1) natt i delat dubbelrum, Standard Double Room. Inkluderar även aktiviteten “äggjakt”, påskbuffé, gym, parkering, fri entré till relaxavdelningen, samt herrgårdsfrukost. Enkelrumstillägg 300 kr/natt. Eventuell dryck tillkommer. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter och gäller minimum en natt, maximum en natt. Bokas via telefon eller mejl. Bokningen är ej bekräftad innan hotellet återkopplat bokningen. Betalning sker vid ankomst och ändringar eller avbokning kan göras fram till klockan 18.00 dagen innan ankomst, efter det debiteras du hela kostnaden för paketet.

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.