Premium mötespaket

Ett möte eller event för dig som vill ha det där lilla extra med en utrustning av hög klass för extra kreativa presentationer och genomgångar – likaså ett lika kreativt och mumsigt utbud av godsaker i pauserna.

Ett halvdagsmöte med Premium mötespaket kostar från 450 kronor per mötesdeltagare* (minimum 6 deltagare). Ett halvdagsmöte sträcker sig över fyra timmar där du väljer förmiddag (kl. 8.00 till 12.00) eller eftermiddag (kl. 13.00 till 17:00).

Inkluderar följande:

  • En förberedd möteslokal anpassad till ditt möte, med modern teknik för kreativa presentationer eller inspirerande teamwork.
  • Stor fikabuffé (för- eller eftermiddag) med kaffe/te, juice och sött till kaffet
  • En möteslunch som inkluderar varmrätt, sallad och kaffe/te

Vårt Premium mötespaket kan bokas på följande ProfilHotels:

Boka ditt möte

Du är även varmt välkommen att göra en mötesförfrågan via formuläret till höger.** Du kan även kontakta hotellet direkt (se telefonnummer ovan).

På sidan Ligula.se/moten hittar du en lista över alla hotell med länkar till respektive hotells mötessidor.

Vill du titta på våra Basicpaket?

Vårt mötespaket Basic erbjuder också halvdagskonferenser, med en lite enklare (men bekvämt utrustad) lokal och lägre pris per mötesdeltagare. Läs mer på sidan ligula.se/erbjudanden/basic.

 

* Priset 450 kr per deltagare är ett från-pris, exklusive moms och avser möten där minst sex personer deltar. Erbjudandet inkluderar lokal efter mötets storlek och syfte, lunch  och förmiddags- eller eftermiddagsfika. De eventuella extra tillval som läggs till i samband med bokning är inte inkluderade. Erbjudandet är endast giltigt på utvalda ProfilHotels i Sverige.

** Vänligen observera att du endast gör en förfrågan via formuläret till höger, och att det inte är desamma som en genomförd bokning. 

 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.