Vill ni bli lite extra bortskämda? Boka då vårt premiumpaket med guldkant för dig och någon du tycker om!

Unna er en rogivande upplevelse med vårt premiumpaket där ni kan njuta av en avkopplande vistelse hos oss.

Med vårt premiumpaket med guldkant får ni bo i våra exklusiva premiumrum där ni sover gott i våra luxuösa carpe diem-sängar, njuter av våra avslappnande rain shower-duschar och får tillgång till flera andra lyxiga förmåner så som morgonrock, badtofflor och exklusiva badrumsartiklar. Allt detta för att ge er och eran vistelse det lilla extra för en minnesvärd upplevelse. Utöver det väntar ett fruktfat & choklad samt välkomstdryck på rummet när ni checkar-in.

Efter en lång dag är ni välkomna att koppla av i vår härliga relaxavdelning med ört-, ång- och torrbastu samt love-seats med utsikt över ett magiskt Halmstad. Inta en pre-dinner i premiumloungen innan ni avnjuter en tvårättersmiddag i vår restaurang Angelini med enastående smaker från det italienska och amerikanska köket.

Inled morgonen på allra bästa sätt – välj mellan att avnjuta vår utsökta frukostbuffé i en lugn miljö uppe i vår premium lounge eller nere i restaurang Angelini.

Pris: 1260:-/person och natt med del i dubbelrum.

 

I paketet ingår:

– Del i Premiumrum
– Välkomstdryck
– Frukt och choklad på rummet
– Lättare pre-dinner och snacks i vår Premium lounge
– Tvårätters middag exkl. dryck
– Morgonrock och badtofflor
– Tillgång till relaxavdelning
– Frukostbuffé i vår Premium lounge

Du bokar ditt paket genom att mejla oss på halmstadplaza@profilhotels.se. 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med ankomst torsdag till lördag på ProfilHotels Halmstad Plaza. Ovan priser gäller i vald rumskategori och per person/rum och natt. Bokningsbart: från 2022-07-13 till 2022-12-18. Vistelsedatum torsdagar – lördagar under perioden 2022-08-18 till 2022-12-18. Erbjudandet bokas senast två dagar innan ankomst via mejl. Betalning sker i samband med incheckning. Vänligen observera att bokningen inte är giltig förrän du fått en skriftlig bokningsbekräftelse. Avbokningsbart fram till 14:00 dagen före ankomst.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.