!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Boka möte med 20% rabatt på lokalhyran


Våra ProfilHotels erbjuder mötesrum med centralt läge. Alltid med modern utrustning, bra service, en gemytlig lounge och fikapauser att se fram emot.


Erbjudandet gäller heldagsmöten med 20% rabatt på lokalhyra och inkluderar lokal efter mötets storlek och syfte, lunch och förmiddags- eller eftermiddagsfika och avser möten där minst sex personer deltar. Eventuella extra tillval i samband med bokningen tillkommer. Boka direkt eller skicka en förfrågan, så återkommer vi snarast med en offert.

Ett heldagsmöte från 450 kronor per mötesdeltagare* (minimum 6 deltagare) inkluderar följande:

  • 20% rabatt på lokalhyran
  • En möteslokal anpassad till ditt möte, med modern utrustning och ett centralt läge
  • Stor fikabuffé (för- eller eftermiddag) med kaffe/te, juice och sött till kaffet
  • En möteslunch med varmrätt, sallad och kaffe/te

Bokning

Vårt möteserbjudande -20% på lokalhyran, kan bokas på följande ProfilHotels till och med den 29 februari 2020:

Välkommen att kontakta hotellet direkt på telefonnummer ovan. Du är även varmt välkommen att göra en mötesförfrågan via formuläret till höger. Vänligen observera att du via formuläret endast gör en förfrågan och att det inte är desamma som en genomförd bokning. 

På sidan Ligula.se/moten hittar du en lista över alla hotell inklusive länkar till respektive hotells mötessidor.


* Priset 450 kr per deltagare är ett från-pris, exklusive moms och avser möten där minst sex personer deltar. Erbjudandet inkluderar lokal efter mötets storlek och syfte, lunch och förmiddags- eller eftermiddagsfika. De eventuella extra tillval som läggs till i samband med bokning är inte inkluderade. Möteserbjudandet är endast giltigt på utvalda ProfilHotels och bokningsbart till 29 februari 2020 och gäller t o m 30 april 2020.

** Erbjudandet gäller ej Hotell Garden under denna tid pga renovering, men det går bra att boka mötestider från och med 1 maj 2020. 

 

Vill du även titta på våra Basic mötespaket?

Vårt Basic mötespaket erbjuder halvdagskonferenser med en lite enklare, men bekvämt utrustad lokal och till lägre pris per mötesdeltagare. Läs mer på sidan ligula.se/erbjudanden/basic.

 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.