Boka erbjudande

Romantisk weekend på anrika Calmar Stadshotell

Möt våren  på anrika Calmar Stadshotell och njut av Kalmars mysiga citykärna med bra shopping, mysiga restauranger och sevärdheter som Kalmar Slott och vackra Öland. Perfekta destinationen för en romantisk helg!

Vi är ett charmigt stadshotell i kombination med en skön, modern atmosfär. Vi har ett brett utbud av mat och dryck med egen restaurang och gemytlig pub. På rummet väntar mousserande vin och praliner från Johannas Choklad, tillsammans varsin morgonrock och tofflor för en extra bekväm vistelse.

Till kvällen så välkomnas ni med ett varsitt mousserande glas vin i restaurangen där ni också blir serverade en tvårättersmeny, komponerad av våra duktiga kockar. Ni sover sedan gott i våra sköna sängar och på morgonen serveras ni vår generösa frukostbuffé.

Sen utcheckning erbjuds på söndagen, för en lugn och härlig förmiddag innan ni planerar för hemfärd.

Hotellpaket fr. 1 275 kr per person i delat Superior dubbelrum.

Erbjudandet inkluderar:

  • En natts övernattning, med del i Superior dubbelrum.
  • Tvårättersmiddag (exkl. dryck) med varsitt mousserande glas vin.
  • Två piccoloflaskor mousserande vin på rummet med praliner från Johannas choklad.
  • Morgonrock och tofflor på rummet.
  • Generös frukostbuffé.
  • Sen utcheckning söndag (meddela detta på plats).

VARMT VÄLKOMNA TILL EN ROMANTISK  HELG!


Regler och villkor: Erbjudandet gäller endast i mån av plats, på Calmar Stadshotell med ankomstdag fredag eller lördag under perioden 1  september 2018  – 30 juni 2019 Ovan pris avser en övernattning och är per person som delar ett dubbelrum. Inkluderar även en tvårättersmiddag med ett glas mousserande vin per person, två piccoloflaskor mousserande vin och chokladpraliner på rummet vid ankomst, tillgång till morgonrock och tofflor på rummet, sen utcheckning, samt frukostbuffé. Kan bokas via hemsidan, telefon eller mejl, paketet kan bokas fram till en dag innan ankomst. Ej avbokningsbart och betalas vid bokningstillfället.

Boka erbjudande

  • Kalmar
  • Calmar Stadshotell

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.