Romantisk weekend på anrika Calmar Stadshotell

Unna dig själv eller  kanske överraska någon med en härlig weekend  hos oss på Calmar Stadshotell!  Vårt hotell ligger mitt i Kalmars mysiga citykärna med närhet till bra shopping, mysiga restauranger, charmiga fik och härliga promenader längs havet. – En riktig pärla, för en romantisk weekend! 

På rummet väntar er mousserande vin och ett fat med frukt och choklad samt morgonrock och tofflor för en extra bekväm vistelse. Till kvällen välkomnas ni med ett glas mousserande vin i vår Restaurang Statt Verandan, innan  ni serveras en välkomponerad trerättersmeny. Ni sover gott i våra nyrenoverade rum i sköna Carpe Diem-sängar och morgonen startar ni  tillsammans vår uppskattade och generösa frukostbuffé.  Vill ni stanna kvar en stund efter frukosten erbjuder vi  er gärna sen utcheckning för en lugn och skön start på dagen! 

Erbjudandet inkluderar

  • En natts övernattning i vald rumskategori
  • Två piccoloflaskor mousserande vin på rummet
  • Fat med frukt och choklad
  • Morgonrock och tofflor på rummet
  • Trerättersmiddag med ett glas mousserande vin som fördrink
  • Frukost
  • Sen utcheckning

PRIS

Från 1 195 kr per person i delat Standard dubbelrum

BOKA

Bokas fyra dagar innan ankomstdatum med ankomstdag fredag eller lördag.
Bokas via telefon eller mejl: 0480-496900 eller calmarstadshotell@profilhotels.se

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med ankomst fredag och lördag, på Calmar Stadshotell. Erbjudandet gäller på ovan nämnda priser, i vald rumskategori per person och natt. Betalning sker i samband med incheckning. Vänligen observera att bokningen inte är giltig förrän du fått en skriftlig bokningsbekräftelse. Avbokningsbart fram till dagen före ankomst, före kl. 18.00.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.