Ta med dig din käraste på en härlig weekend till Good Morning+ Halmstad

Vi erbjuder ett perfekt utgångsläge för en trevlig helg, med hotellnatt, bubbel och middag för endast 795 kr per person.

Nyrenoverade Good Morning+ Halmstad är beläget i Halmstads största shoppinggalleria Hallarna vid E6:ans södra infart till centrum. Här finns shopping, nöjen, avkoppling och aktiviteter som passar de flesta. Vackra Halmstad har något att erbjuda året runt! Vi hjälper gärna till med förslag och du hittar alltid aktuell information på www.destinationhalmstad.se

Fruktfat med två piccolo-flaskor mousserande vin, en tvårätters middag och gratis parkering ingår..Njut av en trevlig kväll tillsammans med bubbel och fruktfat på rummet och ett nyrenoverat och fint dubbelrum efter en trevlig middag för två. Nästa morgon startar med vår härliga frukostbuffé. 

Paketet inkluderar

  • En natt i ett delat, nyrenoverat dubbelrum
  • Vår generösa frukostbuffé
  • Fruktfat inkl. två piccoloflaskor mousserande vin
  • Tvårättersmiddag (exkl. dryck)
  • Gratis parkering utanför hotellet

PRIS: 795:- per person med del i dubbelrum.

BOKA

Paketet bokas via telefon eller mejl, på 035-18 35 00 eller halmstad@gmorninghotels.se med ankomstdag fredagen den 14 februari.

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller bara på Good Morning+ Halmstad i mån av tillgänglighet, med ankomstdag den 14 februari 2020.  Priset ovan är per för en natt och per person i delat dubbelrum och inkluderar även  fruktfat, två piccolo-flaskor mousserande vin, tvårättersmiddag (exkl. dryck) och gratis parkering. Kan bokas via telefon eller mail. Avbokning kan göras senast kl 18.00 dagen före ankomst, annars debiteras kostnad för en natt. 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.