Boka erbjudande

Lata sommardagar på anrika Ronnums Herrgård

Vem har inte drömt om att få bo på en herrgård? I sommar kan du passa på med 20 % rabatt på din vistelse på Ronnums Herrgård. Vår historiska pärla i Vargön, mellan Vänersborg och Trollhättan, med egen restaurang och vinkällare, klassisk inredning och eget spa.

Ronnums Herrgård har anor som sträcker sig så långt tillbaka som till 1100-talet och många spännande historier har utspelat sig på denna vackra herrgård – släktfejder, bjudningar, bröllop med mera. Hos oss har filmteam bott och spelat in filmer med några av världens största skådespelare – släng gärna ett öga på vår ”filmvägg” nära rececptionen!

Vill du stöta på vårt egna husspöke, herrrgårdsfrun Ebba, så ryktas det att hon håller till i svit nummer 3. Historien lyder att hon satte eld på hela byggnaden när hon kom på sin make med att vara otrogen med pigan och att hon själv omkom i branden tillsammans med maken och pigan. Vi vet inte säkert hur sann den här historien är, men säkert är att bygganden drabbades av en stor brand 1754. 

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård i mån av tillgång. Kan bokas på Ligula.se minst tre dygn innan ankomst under perioden 2018‐05‐15 och 2018‐08‐09, för hotellvistelse mellan 2018‐06‐21 och 2018‐08‐12. Gäller samtliga rumstyper. Extra säng kan beställas mot en tilläggskostnad. Betalas vid bokningstillfället och är ej om‐ eller avbokningsbart.

Boka erbjudande

  • Vänersborg
  • Ronnums Herrgård