Boka erbjudande

Seniorpaket på ProfilHotels Halmstad Plaza

Seniorpaketet hos oss på ProfilHotels Halmstad Plaza är det perfekta paketet för dig som är 60+. Passa på att ladda batterierna efter en dag på upptäcktsfärd i Halmstad. Checka in hos oss efter att ha upptäckt Halmstad och låt oss ta hand om dig. 

Ni äter en välkomponerad trerätters middag i vår restaurang Angelini som erbjuder det bästa av två världar med mat från det italiensk-amerikanska köket. Få därefter en god natts sömn i våra Carpe Diem sängar och vakna utvilad för äventyren som väntar. Inta en god frukostbuffé och fyll på med energi inför dagens upplevelser. 

För endast 990:- per person/natt ingår:

  • Del i standard twin rum
  • Trerätters middag exkl. dryck
  • Frukostbuffé

Tips!

Har ni hund med er? Det går även bra att boka ett hundrum för en avgift på 300:- extra för er vistelse.

Boka ditt paket

Du bokar ditt paket genom att mejla oss på: halmstadplaza@profilhotels.se eller boka via vår hemsida.

Regler och villkor

Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med ankomst måndag till lördag på ProfilHotels Halmstad Plaza. Ovan priser gäller i vald rumskategori och per person/rum och natt. Bokningsbart: från 2023-01-13 till 2023-04-30. Vistelsedatum måndagar – lördagar under perioden 2023-01-13 till 2023-04-30. Erbjudandet bokas senast två dagar innan ankomst, på vår hemsida Ligula.se eller via mejl. Betalning sker i samband med incheckning. Vänligen observera att bokningen inte är giltig förrän du fått en skriftlig bokningsbekräftelse. Avbokningsbart fram till 14:00 dagen före ankomst.

 

Boka erbjudande

  • Halmstad
  • ProfilHotels Halmstad Plaza

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.