Boka erbjudande

NJUT AV ETT MILJÖOMBYTE OCH UPPLEV RONNUMS HERRGÅRD 

Bo på natursköna Ronnums Herrgård från 929 SEK/rum t.o.m. 30 september 2021. 

Upplev en av våra mest underbara årstider – sensommaren! Njut av omgivningarna och allt som hör till sensommaren. Att bo på hotell i dessa tider kan vara lämpligt för att hålla avstånd på ett säkert sätt. Sov tryggt och gott i mjuka hotellsängar från svenska Carpe Diem och ta en varm och skön dusch i våra rain shower-duschar. Vi erbjuder dig fri avbokning fram till kl 18.00 på ankomstdagen utan extra kostnad. Hos oss du känna dig trygg och säker.

VAD INGÅR I ERBJUDANDET?

  • Gratis avbokning fram till kl. 18.00 på ankomstdagen
  • Generös frukost
  • Spa och relax på utvalda hotell (se respektive hotellbeskrivning)
  • 10 SEK av bokningen skänker vi oavkortat till Ligula Foundation – för en bättre framtid för både djur och människor

RESER NI MED FAMILJEN?

Boka ett extrarum till tonåringarna för endast 500 kronor per rum och natt, inklusive frukost. Connecting doors kan fås i mån av tillgång. Kontakta ditt hotell för bokning av ett extra tonårsrum.

NÄR GÄLLER RABATTEN?

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan bokas mellan  den 1 april och 30 september 2021 på Ronnums Herrgård. Ankomstdagar torsdag till söndag från 12 april till 30 september.

REGLER OCH VILLKOR

Fri avbokning gäller. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till klockan 18.00 på ankomstdagen (lokal tid) utan extra kostnad. Vid avbokning senare än 18.00 på ankomstdagen debiteras en kostnad motsvarande första nattens värde. Extra tonårsrum bokas för 500 kr per rum och natt, inklusive frukost, i mån av tillgänglighet samt endast i kombination med existerande bokning och vid samma datum.

Boka erbjudande

  • Vänersborg
  • Ronnums Herrgård