PH_HotelOpera_pool_750x300

Förläng helgen eller kickstarta veckan med en Skön Söndag

Förläng ditt besök hos oss med en hel söndag i vår wellnessavdelning, där du kan unna dig ett  avslappnande bad i poolen eller låta bastun mjuka upp stela leder.

Vi lånar ut morgonrock och tofflor som du kan mysa i på rummet på wellnessavdelningen. Framför brasan i vår lobbybar kan du njuta av en fika eller gott att dricka. Göteborg city finns runt omkring dig med nöjen, shopping och sevärdheter bakom hörnet, om du önskar ta en sväng på stan. Vår restaurang serverar lunch och middag, och på måndag morgon ger vi dig en härlig start på dagen och veckan med vår generösa frukostbuffé.

Sköna Söndag kostar 898 kronor för två personer som delar ett dubbelrum.

Följande inkluderas i erbjudandet:

  • En natts övernattning för två i ett dubbelrum (Double Standard Room)
  • Tillgång till hotellets wellness fram till kl. 23.00 söndagskväll
  • Lån av badrock och tofflor
  • Grandios frukostbuffé på måndag morgon, serveras mellan kl. 6.30 och 10.00

 

Regler och villkor: Erbjudandet gäller endast i mån av tillgänglighet, med risk för slutförsäljning. Erbjudandet avser två vuxna som delar ett dubbelrum (Double Standard) och inkluderar en natts övernattning mellan söndag till måndag, tillträde till hotellets wellnessavdelning (till kl. 23.00 söndagskväll), lån av badrock och tofflor och frukostbuffé måndag morgon . Bokas via hemsidan med erbjudandekod SONDAGO. Gäller tills vidare.

Boka rum

  • Göteborg
  • Hotel Opera