UNNA DIG NÅGRA SOMMARDAGAR I VACKRA KALMAR!

Mitt i centrala Kalmar ligger ProfilHotels Calmar Stadshotell, en pärla för alla som uppskattar vackra rofyllda miljöer. Hotellet, som har anor från 1700-talet, har varsamt renoverats och är nu ett modernt hotell med historisk charm.

Oavsett om du ägnar dig åt att utforska alla kulturskatter i området som Kalmar slott eller Kalmar Konstmuseum, är sugen på shopping i Hansa City eller tar en tur till Öland med cykelfärjan så rekommenderar vi minst ett besök på någon av hotellets restauranger – både restaurang Statt och puben Pipes är populära ställen att äta, dricka och umgås på! Och när orken tryter vilar du skönt i sängar från svenska Carpe Diem – unna dig en sovmorgon helt enkelt! Duscha dig pigg i rainshower-duschar och släck törsten med mineralvatten – som vi alltid bjuder på i alla rum.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, boka du på ligula.se donerar vi 10 SEK från varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 26/5 – 28/8 med ankomstdagar mellan 24/6 – 28/8.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.