UPPLEV SOMMAREN I UMEÅ OCH BO PÅ PROFILHOTELS AVENY!

Mitt i centrala Umeå finner du ProfilHotels Aveny, ett designhotell för dig med höga krav på kvalitet och service. Ljusa och luftiga rum med spännande och färgstark design som rymmer svenska Carpe Diem-sängar.

Ska du besöka Umeå, björkarnas fantastiska stad, så är ProfilHotels Aveny hotellet för dig! Boka ett par dagar i sommar och ta del av allt som Umeå har att erbjuda, t ex någon föreställning på Norrlandsoperan eller shopping i gallerian Utopia, bara 300 meter promenad bort.

För att njuta av god mat och dryck behöver du inte gå långt – hotellets restaurang Angelini serverar À La Carte-rätter med inspiration från Italien och USA i en fräsch och modern miljö.  Hotellets pub ”Pipes of Scotland” erbjuder ett stort utbud av whisky och lokal öl samt mat från pubens Á la Carte-meny.

Sov sedan skönt i säng från Carpe Diem och vakna gott av en välgörande rainshower dusch.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, boka du på ligula.se donerar vi 10 SEK från varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 26/5 – 28/8 med ankomstdagar mellan 24/6 – 28/8.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning. 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.