GE SOMMAREN NÅGRA DAGAR I GÖTEBORG – PROFILHOTELS OPERA, MITT I CITY, HAR ALLT DU BEHÖVER

Boka några sommardagar på centrala ProfilHotels Opera i Göteborg så har du alla möjligheter till en härlig upplevelse!  Ett stenkast från Centralstationen erbjuder ProfilHotels Opera en ombonad miljö, vattenhålet Oak Bar och amerikansk-italienska krogen Angelini.

Checka in i relaxavdelningen, ta ett dopp i poolen och en stund i bastun. Drick sedan något läskande i Oak Bar innan du väljer något gott att äta från amerikansk-italienska menyn i restaurang Angelini – allt inom hotellets väggar. Känner du för att uppleva sommaren i fina Göteborg med allt vad det innebär? ProfilHotels Opera ligger perfekt med promenadavstånd till shopping, Operan, Trädgårdsföreningen, Scandinavium, Gamla och Nya Ullevi, Götaplatsen samt mängder av restauranger och barer! Och du tar dig enkelt med buss och spårvagn till fina badställen, som exempelvis Saltholmen.

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, boka du på ligula.se donerar vi 10 SEK från varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 26/5 – 28/8 med ankomstdagar mellan 24/6 – 28/8.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning. 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.