UPPLEV SOMMARSTADEN JÖNKÖPING – BO PÅ PROFILHOTELS SAVOY!

Jönköping ligger vackert belägen vid Vättern – boka ett par dagar på Savoy och möt sommaren hos oss! Klassiska ProfilHotels Savoy är det perfekta valet för ett par dagars trivsam ledighet. 

Nära till Centralstationen, Vätterstranden, shopping och vackra Sofiakyrkan gör att du enkelt tar dig överallt när du bor på ProfilHotels Savoy. Oavsett om du vill strosa runt i city, ta en tur till nyrenoverade shoppingcentret Asecs, besöka Elmia för att gå på mässa eller ta en tur till Gränna så har Jönköping mycket att erbjuda. Och vill du bara koppla av så gör du det behagligt i hotellets trivsamma relaxavdelning med bastu och bubbelpool. Besök därefter restaurang Sofiehof för lite mat och dryck så sover du sen gott i de sköna sängarna från svenska Carpe Diem för att sedan duscha dig pigg i en härlig rainshower dusch!

Boka redan nu så får du upp till 15% rabatt! Och dessutom, boka du på ligula.se donerar vi 10 SEK från varje bokning till Ligula Foundation! Läs mer om Ligula Foundation här.

Vill du ta hunden med dig? Inga problem, vi har ett antal hundrum.

När gäller erbjudandet?
Erbjudandet är bokningsbart 26/5 – 28/8 med ankomstdagar mellan 24/6 – 28/8.

REGLER OCH VILLKOR
Bokningar till kampanjpriser betalas i sin helhet vid bokningstillfället. Kampanjpriset är ett rabatterat specialpris och medger ej ändring eller avbokning. Vid ev. avbokning eller utebliven ankomst görs ingen återbetalning. 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.