!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Hotellnätter och spa i hjärtat av Malmö

Ta med dig bästa vännen eller livskamraten och unna er en härlig spadag med hotellnätter på Hotel Garden. Du bor på Malmös bästa läge med allt inom kort avstånd.

Bo på Hotel Garden och avnjut en timmes bubbel i Jacuzzi samt en timmes behandling. Efter en skön natt på Hotel Garden kickstartar ni nästa dag med vår generösa, populära frukostbuffé som dukas upp varje morgon.

Priset är från 1 510 kronor per natt och person i delat dubbelrum (Standard Twin).

Du kan välja mellan två olika behandlingar: 

  1. Rituals of the world (60 min) …
  2. eller Ocean Dream (50 min).

Erbjudandet har tagits fram i ett samarbete med Sparadiset. Läs om behandlingarna nedan!

I vårt spapaket ingår följande:

  • En natt i delat Standard tvåbäddsrum.
  • Frukostbuffé.
  • Fri tillgång till bastu och fitnesscenter.
  • Bubbelpool en timme.
  • En valfri behandling (per person), välj mellan: Rituals of the world (60 min) eller Ocean Dream (50 min).

Behandlingar

Hos Sparadiset får ni låna badhandduk, badrock, tofflor, schampo, bodyscrub, duschkräm och kroppslotion. I relaxavdelningen bjuds det på frukt och te.

Öppettider på Sparadiset:

  • Måndag kl. 12.00 – 19.00
  • Tisdag – lördag kl. 11.00 – 20.00
  • Söndag kl. 11.00 – 18.00

RITUALS OF THE WORLD – 60 MIN

En ljuvlig spa-upplevelse som tar dig till en annan värld.

Du får prova på ritualer och tekniker från olika delar av världen. Vi börjar i Västindien med ett Karibiskt fotbad medan du njuter av färsk frukt. Sedan använder vi kinesisk bambumassage på fötter och baksida ben. Därefter följer en djupgående rygg- och nackmassage där vi blandar olika Stilla havstekniker såsom Hawaiian Lomi och Hot Stone med Svensk klassisk massage. Vi hämtar inspiration från Thailand och arbetar med en Balinesisk pressurteknik på framsidan av kroppen innan det är dags för en ljuvlig ansiktskur med vår finaste ekologiska ansiktsolja. 

Ocean Dream – 50 min

En fantastisk behandling med en djupgående massage för rygg och nacke som följs av lyxig ansiktskur med ekologiska produkter från Voya. Vi gör en ögonkur med bland annat kalla lava-stenar som motverkar svullna och trötta ögon och mörka ringar under ögonen. I ansiktskuren ingår rengöring, exfoliering, ansiktsmassage, mask och medan masken verkar får du njuta av en skön hand och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med dagkräm och terapeutens rekommendationer. 

Boka ditt spapaket

Bokas senast sju dygn innan ankomstdagen genom att mejla eller ringa direkt till Hotel Garden, på hotelgarden@profilhotels.se eller 040-665 606 00. Vi hjälper till med bokning av Spa.

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast på Hotel Garden i mån av tillgång, med reservation för att det kan vara fullbokat på Sparadiset (de som utför behandlingarna). För bokning av din behandling kontaktar du oss på Hotel Garden via telefon 040-665 60 00 eller mejl till hotelgarden@profilhotels.se, senast en vecka innan ankomst, annars finns risken för att det är fullbokat på Sparadiset. Erbjudandet bokas minst sju (7) dygn innan ankomstdag, året runt. Ankomstdag torsdag till måndag, med undantag från sommarperioden då du är välkommen att checka in alla dagar i veckan. Betalas vid bokningstillfället och avbokning kan göras fram till tre (3) dygn innan ankomstdatumet.

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.