Hotellnätter och spa i hjärtat av Malmö

Ta med dig bästa vännen eller livskamraten och unna er en härlig spadag med hotellnätter på ProfilHotels Hotel Garden. Du bor på Malmös bästa läge med allt inom kort avstånd.

Bo på Hotel Garden och avnjut en timmes bubbel i Jacuzzi samt en timmes behandling. Efter en skön natt på Hotel Garden kickstartar ni dagen med vår generösa, populära frukostbuffé som dukas upp varje morgon.

Priset är från 1 498 kronor per natt och person* i delat dubbelrum (Standard Twin). Du kan välja mellan två olika behandlingar: Morrocan Beauty Ritual (60 min) eller Ocean Dream (50 min). Erbjudandet har tagits fram i ett samarbete med Sparadiset. Läs om behandlingarna nedan.

I vårt SPA-paket ingår:

  • En natt i del av Standard tvåbäddsrum
  • Frukostbuffé
  • Fri tillgång till WiFi, bastu och fitnesscenter
  • Bubbelpool 1 timme
  • 1 valfri behandling (per person), välj mellan: Morrocan Beauty Ritual (60 min) eller Ocean Dream (50 min).

Behandlingar

Hos Sparadiset får ni låna badhandduk, badrock, tofflor, schampo, bodyscrub, duschcrème och kroppslotion. I relaxavdelningen bjuder de på frukt och te.

Öppettider på Sparadiset:

  • Måndag kl. 12.00 – 19.00
  • Tisdag – lördag kl. 11.00 – 20.00
  • Söndag kl. 11.00 – 18.99

Moroccan Beauty Ritual – 60 min.

I vår fantastiska Moroccan Beauty Ritual inleder vi behandlingen med en skön helkropps-torr-skrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster och döda hudceller försvinner. Därefter ringlas den varma Marockanska Arganoljan över kroppen för att masseras in med starka tag i en djupgående helkroppsmassage. Sedan packas du in i varma täcken som låter den välgörande ekologiska arganoljan sjunka in huden medan du njuter av en lyxig ansiktskur med rengöring, exfoliering och skön ansiktsmassage med den välgörande arganoljan som är cellstimulerande och revitaliserande. Hudens egen kapacitet att skydda sig förbättras med hjälp av arganoljans innehåll av antioxidanter, vitaminer, karoten och fettsyror. Behandlingen avslutas med en avslappnande skalpmassage.

Ocean Dream – 50 min

En fantastisk behandling med en djupgående massage för rygg och nacke som följs av lyxig ansiktskur med ekologiska produkter från Voya. Vi gör en ögonkur med bland annat kalla lava-stenar som motverkar svullna och trötta ögon och mörka ringar under ögonen. I ansiktskuren ingår rengöring, exfoliering, ansiktsmassage, mask och medan masken verkar får du njuta av en skön hand och underarmsmassage. Behandlingen avslutas med dagcreme och terapeutens rekommendationer. 

BOKA DITT SPAPAKET

Du bokar senast två veckor innan ankomst genom att mejla eller ringa direkt till hotellet, hotelgarden@profilhotels.se eller 040-665 606 00. Vi hjälper till med bokning av Spa. 

 

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast på Hotel Garden i mån av tillgång, med reservation för att det kan vara fullbokat på Sparadiset (de som utför behandlingarna). För bokning av din behandling kontaktar du oss på hotellet via telefon eller mejl (se ovan) senast en vecka innan ankomst, annars finns risken för att det är fullbokat på Sparadiset. Erbjudandet kan bokas året ut, minst 7 dygn innan ankomstdag, till den 31 december 2018. Ankomstdag torsdag till måndag, med undantag från sommaren (18 juni – 20 augusti) då du är välkommen att checka in alla dagar i veckan. Betalas vid ankomst och avbokning kan göras fram till tre dygn innan ankomstdatumet.Ditt paket är ej bokat innan du fått en bekräftelse från oss.

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.