Unikt hotellpaket med privat spa i Kalmar city

Njut av en unik spadag med övernattning och middag, mitt i centrala Kalmar med privat tillgång till spaavdelning!

Väl incheckade på hotellet med väskorna på rummet så väntar trivsamma och unika Västerport Spa, inrymt i Kalmars stadsmur cirka 500 meter från hotellet. Här möts du av en inbjudande atmosfär och välkomnas av personalen som visar vägen till vart ni fridfullt, helt för er själva, kommer få njuta i 2,5 härliga timmar. Ni väljer själva vad ni vill göra – basta, bubbla, bada bastu eller njuta i massagefåtöljerna.

Efter timmar av total avkoppling beger ni er tillbaka till hotellet och hinner lagom svida om till en trevlig fördrink i lobbybaren. Sedan väntar en fantastisk trerättersmiddag på Restaurang Statt Verandan. Efter en skön natts sömn på Calmar Stadshotell kickstartar ni nästa dag med en god frukost.

Pris från 1845 SEK/ person i Superior dubbelrum

I samband med bokning av spapaketet finns möjlighet att välja till massage, mat och dryck i samarbete med Västerport Spa.  

I vårt SPA-paket ingår följande:

  • Entré till Västerport SPA, som är abonnerat för ert sällskap i 2,5 timmar
  • Trerättersmiddag med välkomstdrink
  • En natt i vald rumstyp
  • Frukost

Behandlingar

Hos oss på Västerport Spa får ni låna badhandduk, badrock och tofflor, ett set med massagetvål och schampo och det ingår vatten och frukt under besöket. I samband med er bokning av vårt spapaket med övernattning på Calmar Stadshotell finns möjlighet att välja till massage, mat och dryck under er vistelse. Detta sker i samarbete med Västerport Spa och bokas i samband med ert spapaketet, innan ankomst, på Calmar Stadshotell. För mer information om vad som kan beställas, kontakta oss (läs under “Boka ditt spapaket här”) eller läs mer på Vasterportrelax.se

Boka ditt spapaket här

Du bokar ditt spapaket med övernattning och trerättersmiddag genom att mejla eller ringa direkt till hotellet, calmarstadshotell@profilhotels.se eller 0480- 49 69 00. Vi bokar även ditt spabesök med önskade tillval.

Regler och villkor:
Erbjudandet gäller endast på ProfilHotels Calmar Stadshotell i mån av tillgång, med reservation för att det kan vara fullbokat på Västerport Spa. Gäller sällskap upp till max 14 personer. Priset ovan gäller för vald rumstyp per person och natt. För bokning av tillval under spavistelsen kontaktar du Calmar Stadshotell via telefon eller mejl (se ovan) senast två veckor innan ankomst, annars kan vi inte tillgodose era önskemål. Ankomstdag alla dagar, utom söndag. Avbokning kan göras fram till fjorton(14) dygn innan ankomstdatumet, därefter debiteras full avbokningskostnad motsvarande bokningens totala värde. Ditt paket är ej bokat förens du erhållit en skriftlig bekräftelse från Calmar Stadshotell per mail.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.