SPELA GOLF PÅ VACKRA DELSJÖ GOLFKLUBB – BO PÅ PROFILHOTELS OPERA I CENTRALA GÖTEBORG

Förena din passion för golf med ett härligt stopp i Göteborg och centrala ProfilHotels Opera. Här bor du mitt i stadens puls och ett stenkast från Göteborgs Centralstation.

Med ProfilHotels Opera som utgångspunkt har du bara 10-15 min med bil till Delsjö GK som är en varierande skogs- och parkbana, vackert belägen i Delsjöns naturreservat. Delsjö GK är en oas i golfsammanhang – läs mer på hemsidan degk.se

Efter en härlig dag på golfbanan är du välkommen att checka in på centrala ProfilHotels Opera. Här kan du avnjuta en god middag på den amerikanska-italienska restaurangen Angelini eller varför inte avsluta dagen med en god drink i mysiga Oak Bar. Sov sedan gott i bekväma sängar från Carpe Diem och starta nästkommande dag med en generös och näringsrik frukostbuffé.

PAKETET INKLUDERAR

  • En greenfee på Delsjö Golfklubb
  • Del i dubbelrum
  • Generös frukost
  • Tillgång till pool- och relaxavdelning
  • 25% rabatt på maten i vår restaurang Angelini
  • Varsin flaska mineralvatten att ta med ut till golfbanan

PRIS

Från 1050 SEK per person med del i standard dubbelrum
Från 1700 SEK för 1 person i standard dubbelrum 

BOKA

Erbjudandet bokas via telefon +46 (0)31-80 50 80 eller e-post hotelopera@profilhotels.se.

Vid bokning av detta golfpaket behöver vi ditt och sällskapets golf-id för att boka golftiderna. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2024 och i mån av tillgänglighet.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på ProfilHotels Opera och i mån av tillgänglighet t.o.m. 30 september 2024. Priset är ett från-pris och avser en övernattning per person i delat dubbelrum. Bokningen är ej bekräftad innan hotellet återkopplat bokningen. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till dagen innan kl 15.00. Vid avbokning senare än 15.00 gäller full debitering. 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.