SPELA GOLF PÅ VACKRA DELSJÖ GOLFKLUBB – BO PÅ PROFILHOTELS OPERA I CENTRALA GÖTEBORG

Förena din passion för golf med ett härligt stopp i Göteborg och centrala ProfilHotels Opera. Här bor du mitt i stadens puls och ett stenkast från Göteborgs Centralstation.

Med ProfilHotels Opera som utgångspunkt har du bara 10 min till Delsjö GK som är en varierande skogs- och parkbana, vackert belägen i Delsjöns naturreservat. Delsjö GK är en oas i golfsammanhang – läs mer på hemsidan

ProfilHotels Opera välkomnar dig till en härlig miljö som har alla förutsättningar för att du och ditt sällskap ska kunna njuta efter en härlig vistelse och golfrunda – eller ladda upp inför kommande. På rummet väntar mineralvatten – fritt att ta med på golfrundan. Sov gott i sköna sängar från svenska Carpe Diem och starta nästkommande dag med en härlig rainshower-dusch.  I vår restaurang Angelini väntar sedan en generös och näringsrik frukostbuffé!

PAKETET INKLUDERAR

  • En greenfee på Delsjö Golfklubb
  • Mineralvatten att ta med på golfrundan
  • En övernattning i vald rumskategori
  • Generös och näringsrik frukost
  • Tillgång till pool- och relaxavdelning
  • 1 dryckesbiljett per person (gäller öl/vin/alkoholfritt) i Oak Bar

PRIS

Från 1050 SEK per person med del i standard dubbelrum
Från 1700 SEK för 1 person i standard dubbelrum 

BOKA

Erbjudandet bokas via telefon +46 (0)31-80 50 80 eller mejl hotelopera@profilhotels.se. 
Vid bokning av detta golfpaket behöver vi ditt och sällskapets golf-id för att boka golftiderna. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 september 2023 och i mån av tillgänglighet. 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på ProfilHotels Opera och i mån av tillgänglighet t.o.m. 30 september 2023. Ovan pris är ett från-pris och avser en övernattning per person i delat dubbelrum. Bokningen är ej bekräftad innan hotellet återkopplat bokningen. Bokningen betalas vid ankomst och kan ändras eller avbokas fram till dagen innan din speltid på Delsjö Golfklubb. Vid avbokning senare än 15.00 dagen innan speltid gäller full debitering.  

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.