!
Information om corona (covid-19)
Läs mer >

Sportlovsdeal på Ronnums Herrgård

Ta med familjen under sportlovet och koppla av på vår härliga herrgård med närhet till vandring och andra roliga familjeaktiviteter.

Vi erbjuder det perfekta paketet för er med skolbarn som vill hitta på något extra mysigt och roligt under sportlovet (vecka 7-9). Vi har närhet till både Halle- och Hunneberg som erbjuder fina vandringsleder. Med en vandringskarta kan ni på egen hand upptäcka och utforska ekoparkens 16 olika vandringsleder. Boka gärna till en lunchkorg för att hålla energin uppe hela dagen. Efter en lång dags strapats och nya upptäckter – ät en fantastiskt god trerättersmiddag i vår herrgårdsrestaurang, för att sedan bege er till vårt biljardrum med flera roliga spel som barnen och ungdomarna kan roa sig med. Runda sedan av kvällen genom att hoppa i morgonrockarna och ta er ett dopp i vår utomhusjacuzzi och värm er sedan i vår bastu. Boka innan den 7 mars för att ta del av erbjudandet. Notera även att restaurangen har öppet torsdag till lördag.

Sportlovspaketet inkluderar:

  • Fri tillgång till vår relaxavdelning
  • Sviter med bastu eller badkar
  • Frukost
  • Badrockar
  • Trerättersmiddag för två vuxna
  • Övernattning för två vuxna ett barn

PRIS: 2600 SEK/natt (exkl. barnens mat)

För att boka: Ring 0521- 26 00 00 eller mejla info@ronnum.se

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Ronnums Herrgård i mån av tillgång. Bokningsbara datum, från vecka 7-9. Bokas innan den 7 mars 2021. Ovan prisexempel avser en natt och två personer inkluderat ett barn. Rums typ svit, inkluderar även två (2) st. trerättersmiddagar, Fri tillgång till gym, gratis parkering, fri entré till relaxytor samt herrgårdsfrukost. Enkelrumstillägg tillkommer med 300 kr/natt. Eventuell dryck tillkommer. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Betalas vid ankomst, kan avbokas senast klockan 18.00 dagen innan ankomst, annars debiteras kostnad för hela paketet.

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.