Sportpriser på
Good Morning+ Nyköping

Good Morning+ Nyköping ligger i nära anslutning till E4 och endast två km från Nyköpings centrum. Hotellet är fräscht och välkomnande med en avkopplande miljö.

Parkering finns alldeles utanför hotellet och är gratis för våra gäster. Det finns även möjlighet för bussar att parkera.

Good Morning+ Nyköping erbjuder trebäddsrum från 398: – per person inkl. frukost och wifi. Frukosten serveras från kl. 06.00 på vardagar och kl. 06.00 till 10.00 på helger. Priserna gäller både spelarna och medföljande ledare, föräldrar och supporters, minimum 10 personer och i mån av plats.

Hotellet erbjuder flexibla och prisvärda måltidslösningar för både lunch och middag. Detta behöver förbokas minst två veckor innan. De erbjuder även kvällsfika med bl a bröd, pålägg, yoghurt, flingor och juice, perfekt för idrottsgrupper!

Här finns vi

Adress:
Good Morning+ Nyköping
Gumsbacken 2
611 38 Nyköping

Vägbeskrivning »

Vi finns i närheten av följande idrottsanläggningar:

  • Gumshallen
  • Rosvalla

Övrigt

Det finns ett biljardrum på hotellet som man också kan använda som samlingsrum för idrottsgrupper. Tvättservice (tvättmaskin och torktumlare) finns att hyra till en mindre kostnad. Möteslokaler med projektor finns att hyra till ett förmånligt pris (förbokas).

Boka

Boka våra Sportpriser genom att maila nykoping@gmorninghotels.se eller ring oss på telefon 0155-289 000. Du kan även göra en bokningsförfrågan direkt via formuläret till höger!

Uppge alltid ”Sportpriser” vid bokning (i meddelanderutan i formuläret till höger). Priserna gäller för grupper med minst 10 personer och i mån av plats.

Välkommen till Good Morning+ Nyköping!


 

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.