Teater och hotellövernattning i Norrköping

Vad sägs om en härlig hotellvistelse med lite kultur på köpet? Då är Hotel Presidents teaterpaket det perfekta alternativet för dig!

Gör din resa till Norrköping lite extra händelserik med ett besök till Östgötateatern. Med oss får du teater och hotellövernattning i ett endaste köp – 150 m mellan teatern och hotellet. Vår härliga frukostbuffé ger dig sedan en perfekt start på den nya dagen!

På Östgötateaterns hemsida hittar du information om aktuella teaterföreställningar, www.ostgotateatern.se/pa-scen

Från endast 750 kr per person, inklusive:

  • En natt på Hotel President i delat dubbelrum (Standard Twin Room)*
  • Teaterbiljett till vald teater på Östgötateatern (i mån av tillgänglighet)
  • Frukost och gratis WiFi ingår alltid i din vistelse på Hotel President.

För endast 300 kr extra blir du uppgraderad till vår juniorsvit!

Boka

Bokas minst tre dygn innan ankomstdatum, genom att du ringer 011-12 95 20 eller mejlar hotelpresident@profilhotels.se med ankomstdag onsdag till och med söndag – i samband med Östgötateaterns föreställningar våren 2019. Erbjudandet gäller i mån av tillgänglighet med risk för slutförsäljning.

* Enkelrumstillägg tillkommer.

Regler och villkor
Erbjudandet gäller endast på Hotel President i Norrköping och i mån av tillgänglighet. Bokas minst tre (3) dygn innan ankomstdatum, via mejl eller telefon. Möjliga ankomstdagar onsdagar – söndagar i samband med Östgötateaterns föreställningar våren 2019. Priset ovan är ett från-pris, avser en hotellnatt för en person i ett delat Standard Twin Room, inklusive en teaterbiljett. Enkelrumstillägg tillkommer. Betalning sker vid ankomst till hotellet, men då teaterbiljetten är bindande så är det en avbokningsavgift på 400 kr. Observera att en bokning inte är fullt genomförd först du har fått en bekräftelse av Hotel President.

 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.