Travpaket med boende på Calmar Stadshotell

Kombinera trav med boende i centrala Kalmar! Vårt erbjudande inkluderar entré till Kalmartravet med plats på första parkett och en trerättersmiddag, samt bekvämt boende på Calmar Stadshotell med härlig frukostbuffé.

I samarbete med Kalmartravet har vi  tagit fram ett  erbjudande där du kan kombinera ditt boende hos oss med entré till Kalmartravets tävlingar och middag i någon av Kalmartravets restauranger. Erbjudandet gäller i anslutning till tävlingar på Kalmartravet under 2019.  Ni bor bekvämt på Calmar Stadshotell i centrala Kalmar, endast 5 km från Kalmartravet.

Läs mer om Kalmartravet (kalendarium) här>>

Efter incheckning har ni tid för att koppla av på hotellet.En spännande kväll utlovas  där ni följer travtävlingarna från första parkett med god mat och dryck  i Kalmartravets  restaurang. Morgonen efter väntar er en generös frukostbuffé på hotellet.

Passa även på att upptäcka Kalmar stad och Öland! Calmar Stadshotell har ett bekvämt avstånd till stadens sevärdheter som Kalmar Slott, Gamla stan och mysiga shoppingkvarter. Öland finner ni bara 4 km bort. Vackert att besöka alla tider på året!

Travpaket med del i dubbelrum:  från 775  kr/person*

Erbjudandet inkluderar:

  • Del i ett dubbelrum (Standard/Twin)  på Calmar Stadshotell.
  • Entré med programblad till Kalmartravet.
  • Middag i någon av Kalmartravets restauranger exkl. dryck.
  • Generös frukostbuffé på Calmar Stadshotell.

Boka

Boka enkelt genom att ringa oss på tel: 0480-49 69 00 eller mejla calmarstadshotell@profilhotels.se

VARMT VÄLKOMNA!

* Observera att detta är ett från-pris som kan komma att ändras beroende på vilken meny och restaurang som finns ledig under tävlingsdagen på Kalmar travet. Under STL-tävlingarna med spel till bl.a. V75 utgår även ett fast pristillägg om 200 kr/person.


Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av plats under perioden  januari – juni 2019.  Travpaketet kan bokas tillsvidare. Ovan pris avser en övernattning och är per person som delar ett dubbelrum standard/twin. Under V75-tävlingarna utgår ett pristillägg om 200 kr per person. Enkelrumstillägg: 250 kr tillkommer. Kan bokas via telefon eller mail. Bokning av evenemangspaket  är bindande och betalning sker i samband med bokningstillfället.  Entré till Kalmartravet erhålls i samband med ankomst till hotellet. Bokningen är genomförd först efter skriftlig bekräftelse från hotellet. Erbjudandet gäller endast på Calmar Stadshotell.


 

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.