Boka erbjudande

Travpaket med boende

Travpaket med boende på Calmar Stadshotell

Kombinera trav med boende i centrala Kalmar! Vårt erbjudande inkluderar entré till Kalmartravet med plats på första parkett och en trerättersmiddag, samt bekvämt boende på Calmar Stadshotell med härlig frukostbuffé.

I samarbete med Kalmartravet har vi  tagit fram ett  erbjudande där du kan kombinera ditt boende hos oss med entré till Kalmartravets tävlingar och trerättersmiddag  i Kalmartravets restaurang. Erbjudandet gäller i anslutning till  tävlingar på Kalmartravet under 2018.  Ni bor bekvämt i ett superiorrum på Calmar Stadshotell, i centrala Kalmar, endast 5 km från Kalmattravet.

Efter incheckning har ni tid för att koppla av på hotellet.  Slå er gärna ner i biblioteket och njut av vår uppdukade te och kaffe buffé med frukt och kaka. En spännande kväll utlovas  där ni följer travtävlingarna från första parkett med god mat och dryck  i Kalmartravets  restaurang. Morgonen efter väntar er en generös frukostbuffé på hotellet.

Passa även på att upptäcka Kalmar stad och Öland! Calmar Stadshotell har ett bekvämt avstånd till stadens sevärdheter som Kalmar Slott, Gamla stan och mysiga shoppingkvarter. Öland finner ni bara 4 km bort. Vackert att besöka alla tider på året!

Travpaket med del i dubbelrum:  775  kr/person*

Erbjudandet inkluderar:

  • Del i ett dubbelrum (Standard/Twin)  på Calmar Stadshotell.
  • Entré med programblad till Kalmartravet
  • 3-rättersmiddag i Kalmartravets restaurang exkl. dryck.
  • Generös frukostbuffé på Calmar Stadshotell.

Vill du veta mer om tävlingarna på Kalmartravet och menyn för kvällen? Besök gärna Kalmartravets hemsida på Kalmartravet.se

Vill ni  stanna en natt extra eller boka för större sällskap och grupper? Kontakta oss för mer information på tel: 0480-49 69 00 eller mail: calmarstadshotell@profilhotels.se

VARMT VÄLKOMNA!

* Under V-75-tävlingarna utgår ett pristillägg om 120 kr per person.

 

Regler och villkor
Erbjudandet gäller i mån av plats under 2018 .  Travpaketet kan bokas tillsvidare. Ovan pris avser en övernattning och är per person som delar ett dubbelrum standard/twin. Under V75-tävlingarna utgår ett pristillägg om 120 kr per person.Enkelrumstillägg: 250 kr tillkommer. Kan bokas via hemsidan, telefon eller mail. Bokning av evenemangspaket  är bindande och betalning sker i samband med bokningstillfället.  Entré till Kalmartravet erhålls i samband med ankomst till hotellet. Detta paket kan inte bokas i samband med V75-tävlingar.  Vid v75-tvlingar är ni välkomna att boka våra unika v75-travpaket.

 

Boka erbjudande

  • Kalmar
  • Calmar Stadshotell

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.