Just nu 25% rabatt på lokalhyra!

Är ditt företag, team eller organisation i behov av ett kreativt och tryggt möte? Våra ProfilHotels, Good Morning+ Hotels samt Ronnums Herrgård erbjuder mötesrum med teknisk utrustning du behöver för att även kunna koppla ihop dig med fler deltagare! Alltid med bra service, en gemytlig lounge och goda fikapauser att se fram emot. Med utökade städ- och hygienrutiner erbjuder vi ett tryggt mötesalternativ.

Vi erbjuder nu 25% rabatt på lokalhyra, oavsett om du vill boka en heldag eller en halvdag. 

Eventuella tillval som t ex fika och lunch i samband med bokningen tillkommer. Boka direkt eller skicka en förfrågan, så återkommer vi snarast med en offert. Kontaktuppgifter till samtliga hotell finner du nedan.

Vi följer folkhälsomyndighetens och branschorganisationen VISITAS riktlinjer gällande begränsningar av antalet deltagare. Prata med oss om dina behov, så hittar vi en skräddarsydd och säker lösning för dig.

Tillfälliga avbokningsregler för grupper och möten

Varmt välkommen till nya givande möten!

Bokning

Vårt möteserbjudande -25% på lokalhyran, kan bokas på följande hotell till och med den 29 april 2022 men måste vara bokat innan den 28 februari 2022:

Välkommen att kontakta hotellet direkt på telefonnummer ovan. Du är även varmt välkommen att göra en mötesförfrågan via formuläret till höger. Vänligen observera att du via formuläret endast gör en förfrågan och att det inte är desamma som en genomförd bokning. 

På sidan Ligula.se/moten finns mer information om alla hotell och deras mötesfaciliteter.

Skicka förfrågan

Missa inte våra erbjudanden

Prenumerera på våra nyhetsbrev och ta del av nyheter och erbjudanden från våra hotell och restauranger!

Välj nedan om du vill prenumerera som privatperson eller företag – eller både och.